Přidat inzerci

Facebook

Navigace


03/08 Poptávky na Borovici - jak to funguje?

Tak se nám jaro už opravdu blíží a na Borovici tradičně roste množství poptávek. Jak to tedy vlastně funguje a k čemu to slouží? Celý systém vymyslel před mnoha lety Pavel Hofrichter -…

  • Publikováno: 25. 02. 2008

Údaje vyplněné v tomto formuláři se automaticky pravidelně rozesílají na všechny kontakty partnerů Borovice a ti pak mohou na takto vytvořenou poptávku jednoduše přímo odpovědět.

Uživateli pak na uvedenou e-mailovou adresu přijdou nabídky pobytů, výletů či zájezdů pro zadané konkrétní období s konkrétními požadavky, které předtím uživatel přesně specifikoval při vyplňování formuláře.
Zaregistrovaný uživatel navíc může ještě svou poptávku opravit či doplnit ve svém uživatelském účtu a to až do doby než je odeslána.

Pokud tedy přemýšlíte o škole v přírodě, výletu nebo třeba velikonoční výpravě, zkuste zadat poptávku na Borovici po ubytování v tuzemsku, výletu na klíč či zájezdu do zahraničí.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...