Přidat inzerci

Facebook

Navigace


V Praze budou o víkendu strašidla – už čtvrt století

Hejkal, Vilný Ašant, vodník a další strašidla budou v sobotu 12. ledna v odpoledních hodinách tradičně bloumat uličkami staré Prahy a děsit její návštěvníky v rámci akce Prahou plnou strašidel.…

  • Publikováno: 11. 01. 2008

Skupiny kamarádů, maminky s kočárky, děti s rodiči či prarodiči i skautské týmy vyrazí hledat strašidelné bytosti podle indicií v uličkách Starého Města a Malé Strany. Účastní se dvojice i trojice kamarádů, nebo rodinná družstva.

Na hřišti u Tyršova domu proběhne také rytířské klání a ohňová show. Uvidíte dobové kejklířské kousky ze středověké Prahy ale i všechna strašidla pohromadě. Na závěr akce totiž proběhne jako každoročně volba nejhezčího strašidla, které získá titul Miss Huhula 2008.

Historie Prahy plné strašidel se začala psát v listopadu roku 1983 na Betlémském náměstí v Praze. Prvního ročníku se zúčastnilo jen 17 dětí. V průběhu let se ale stala tak úspěšnou, že se jí v současné době účastní na než tisíc lidí.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...