Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Projekt Nejen dětem nabízí pomáhajícím organizacím webové stránky zdarma

Každá organizace, která pomáhá dětem, lidem v nouzi, starým lidem, zvířatům a podobně, může získat v rámci projektu Nejen dětem od společnosti IWG formou darovací smlouvy webové stránky s…

  • Publikováno: 13. 12. 2007

Hodnota řešení, které dětské domovy, charity, dobročinné organizace, zvířecí útulky a další neziskové organizace takto mohou získat, je 96 500 korun. Organizace si hradí pouze poplatky za zřízení a udržování své domény, vše ostatní mají zdarma, včetně webhostingu.

Stačí jen vyplnit
formulář se žádostí a pracovníci IWG se ozvou a domluví další postup. Podrobnější informace o projektu, jeho sponzorem a možnostech zapojení do něho jsou na stránkách Nejen dětem.

Projekt umožnila podpora společnosti Web2Way, která pro tyto weby poskytla svůj redakční systém a darovala neomezenou licenci, dále společnosti Bellman, která darovala multilicenci systému Taskpool a Marktime na řízení celého projektu, a podpora dalších sponzorů a partnerů.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...