Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Exkurze na letiště

Borovice navštívila letiště. To by nebylo nic neobvyklého, vždyť služeb letiště letos využije na 12 milionů lidí. Jen malá část návštěvníků však může nahlédnout takříkajíc pod pokličku. Od…

  • Publikováno: 13. 10. 2007

výročí založení. Využili jsme příležitost a vydali se na 1,5 hodinovou exkurzi. Seznámili jsme se s největším mezinárodním letištěm ve střední Evropě a nahlédli do jeho zákulisí. Na letiště se můžete vydat i ve skupině. Nově jsou připraveny prohlídky ve třech variantách pro ucelené skupiny od 15 do 40 osob. Skupinovou prohlídku můžeme pro oddíly a školní kolektivy jen a jen doporučit!.
Ale zpátky na exkurzi. Uvidíte provoz na odbavovacích plochách letiště, seznámíte se s dráhovým systémem, dostanete se do blízkosti letadel při odbavování tak, jako se běžný cestující nedostane. Z několika desítek metrů uvidíte starty a přistání různých typů letadel, poznáte nové letecké společnosti, které si zvolily Prahu jako cílovou destinaci. Budete mít možnost poznat nejmodernější stanici Záchranné a požární služby v České republice, která byla otevřena v roce 2006. Budete mít možnost prohlédnout si techniku, posedět za volantem moderních vozů.
Exkurze začíná v Terminálu Jih 2.
Fotografování a amatérské filmování je dovoleno a vřele je doporučujeme – budete mít co fotit. Prohlídky jsou vhodné jak pro dospělé, tak pro děti.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...