Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Inlinisti, nazujte brusle, jde se závodit!

Pro všechny inlinové nadšence se v Praze 4 – Braníku v červnových dnech pravidelně již sedmým rokem koná Vltavský inline maratón, který je součástí Českomoravského poháru Inlajn.cz. Název…

  • Publikováno: 30. 05. 2007

Jako jednotlivci, nebo i členové rodinného či firemního týmu se můžete zúčastnit i menší trasy – 21kilometrového půlmaratónu. Pro děti jsou pak určené tři trasy v délce 2,2, 4,4 a 6,6 km. Atraktivní kategorií je určitě 2,2kilometrový závod maminek a tatínků s kočárky. Odměnou pro všechny účastníky bude tričko, pro vítěze na třech stupních lákavé sportovní ceny a pohár.
Vltavský maratón pořádá v sobotu 9. června od 9:30 hodin v areálu branického sportoviště Hamr v ulici Vltavanů Městská část Praha 4.
Samozřejmě že akce se můžete zúčastnit nejen jako inlinoví závodníci, ale i jako diváci. Kromě toho, že na sportovišti zažijete určitě velmi příjemnou atmosféru nabitou emocemi a napětím, o ještě lepší pohodu se postará dobré jídlo a pití a hudební skupina Repete. A pokud vás jako sportovce nelákají přímo inliny, můžete si zahrát beachvolejbal na vedlejším hřišti.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...