Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Piráti z Karibiku - po stopách ztracené perly

1.1.jpg

Naše tábory jsou zábavné, kreativní a moderní. Máme pro děti připravenou širokou škálu aktivit a jedinečný koncept dopoledních workshopů, dle výběru a zájmů Vašich dětí.

Program letního tábora ,,Piráti z Karibiku – po stopách ztracené perly“

Náplní programu tábora jsou dopolední workshopy, odpolední táborové hry a večerní program.

Dopolední aktivity jsme se rozhodli letos značně rozšířit a dětem, tak poskytnout větší možnost výběru aktivit, kterých se budou dopoledne chtít účastnit. Letos máte na výběr z 10 dopoledních workshopů, které povedou zkušení a proškolení lektoři.

Náplň a program tábora se snažíme maximálně přizpůsobit všem dětem. Veškeré aktivity i jejich náročnost jsou přizpůsobeny jejich věku a potřebám. Potenciál děti rozvíjíme zábavnou formou zážitků a kolektivních her. Samozřejmě myslíme také na děti, které jsou na táboře poprvé.

Náš tým se skládá s empatických vedoucích s pedagogickým zaměřením a se zkušeností práce s dětmi. Všechny naše vedoucí a pracovníky tábora pečlivě vybíráme a školíme.

Na letošním táboře děti zažijí spousty dobrodružství. Vždyť téma tábora je ,,Piráti z Karibiku – po stopách ztracené perly\“.

A co vše vaše děti zažijí? Dopoledne

Očekáváte, že se vaše dítě na našem táboře něco nového naučí a nejlépe formou zábavy?

Právě dopoledne je věnováno workshopům, které vaše dítě bude navštěvovat po celou dobu tábora. Tyto workshopy jsou součástí programu a náplní tábora. Děti pracují ve skupinách pod vedením  profesionálních a zkušených lektorů. Cílem těchto dopoledních workshopů je rozvíjet schopnosti a dovednosti vašich dětí formou zábavy.

Z uvedené nabídky těchto workshopů si prosím vyberte jednu až dvě aktivity, kterých by se Vaše dítě chtělo účastnit a které preferuje. V přihlášce prosím zaškrtněte jeden až dva Vámi zvolené workshopy, pro které jste se rozhodli. Opět podotýkáme, že pro nás není překážkou dopolední workshop dítěti pozměnit přímo na místě, dle jeho přání. Pokusíme se vždy vyjít vstříc přání vašeho dítěte. Každé dítě je pro nás individualitou a my k němu tak přistupujeme.Nabídku našich dopoledních workshopů naleznete přímo v sekci ,,dopolední workshopy“ na našich webových stránkách.

Odpoledne

Téma letošního tábora je ,,Piráti z Karibiku – po stopách ztracené perly\“.

Vidíte to taky? Na horizontu se něco blýská… Jsou to plachty lodě Jacka Sparrowa. Pomoz mu i ostatním táborníkům vyřešit záhadu, najít bájný poklad a rozluštit šifru, která nás dovede až do Karibiku.Odoláme v boji s místními domorodci? Myslím, že právě ty nám v tom můžeš pomoct! Vydej se s námi na nezapomenutelnou plavbu! S naším kapitánem a jeho posádkou se rozhodně nudit nebudeš!

Odpolední aktivity budou ve znamení zábavy a dobrodružností, na které budeš vzpomínat celý rok. Na to, já, kapitán, dávám ruku do táborového ohně!

Při plavbě si odskočíme i na pevninu a poznáme nejedno zajímavé místo v okolí, těšíš se?

Odpolední aktivity budou soustředěny na kolektivní a etapové hry. Nebudou chybět činnosti v přírodě, zahrajeme si zábavné soutěže, vyrazíme na výlety po okolí, půjdeme se koupat a budeme se těšit i na různá překvapení.

Zkrátka nebudeme zahálet, ale zažijeme spoustu legrace a budeme se pořádně bavit. O letních prázdninách je potřeba využít každý den, abychom si společně pořádně užili. Už se také tak těšíte jako my?

Večer

Večerní program nesmí chybět. Společné večery věnujeme posezení u táboráku, zpíváme písničky, opékáme špekáčky apod. Vedoucí a pozvaní hosté připraví zajímavá vystoupení, uspořádáme maškarní bál či diskotéku. Také připravíme večerní táborovou SuperStar, karaoke nebo si zahrajeme divadlo. A když se budeme cítit unavení, vyhlásíme táborový odpočinkový den a nabereme sílu na další dobrodružství.

A co když bude pršet?

V případě nepříznivého počasí máme v záloze náhradní program. Každý oddílový vedoucí má připraveno několik tzv. „mokrých variant“ právě pro případ nepříznivého počasí. Máme v zásobě pestrou škálu vědomostních a kreativních her, sportovních i tanečních aktivit (určených pro vnitřní použití), deskové hry, výtvarné dílny, zpěv a hudbu, promítání filmů a spoustu dalšího.

Velká klubovna a prostorná jídelna nám umožňuje i v případě nepříznivého počasí dětem poskytnout zázemí pro zábavu a legraci.

A když přijdou velká vedra?

Naopak, kdyby byly teploty na koupání, tak je v areálu tábora k dispozici bazén s čistou vodou

Osobní volno

Osobní volno mají děti především po obědě, tzv. odpolední klid. Tento čas je určen dětem k odpočinku, relaxaci a načerpání energie na další aktivity a činnosti.

Odměny

Pro všechny děti budou přichystány diplomy a další odměny, slavnostní vyhlašování a zhodnocení tábora se spoustou dobrot pro každého.

Je pro nás velmi důležité, aby si vaše děti odnesly z tábora spoustu krásných zážitků a úsměvů na tváři.Budeme velmi rádi, když si náš tábor vyberete. Pokud tak učiníte, již teď Vám velmi děkujeme za vaši projevenou důvěru.

Těšíme se na vaše děti.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...