Přidat inzerci

Facebook

Navigace


The Villa Francouzský kemp Teens

01.jpg

The Villa Summer Camp je francouzský příměstský tábor, který nabízí týden plný zábavy.

The Villa Summer Camp je francouzský příměstský tábor, který nabízí týden plný zábavy. Děti jsou tzv. ponořeny do francouzštiny formou hry v menší skupince a aktivně se podílí na komunikaci v rámci celodenního programu. Lektor se tak může přizpůsobit tempu a individuálním zájmům dětí. Jelikož se jedná o prázdninový program, je cílem tábora hlavně jazyk používat a odbourat možné zábrany. V rámci složení každé skupiny vedeme děti k tomu, aby si pomáhaly a aby si pestré aktivity užily. Není výjimkou, že se k nám děti rok od roku vracejí.

Důraz je kladen na využití francouzštiny v běžném životě včetně pokynů v rámci soutěží a prezentací činností nebo uměleckých děl, která během letního kempu vzniknou.

Denní program zahrnuje například:

– stolní hry a aktivity ve francouzštině – vycházka ven (dle počasí a dohody)- oběd (restaurace poblíž školy/příprava oběda v rámci programu/piknik)- klidnější aktivity (hudba, nacvičování scének, tvořivá činnost ap.)


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...