Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Přihláška: https://centrumdeti.cz/vytvarny-tabor/

Výtvarný tábor 2024

Detsky-Tabor-00020-130808.jpg

Vezmi štětec a barvu, zachyť okamžik. Namaluj tu krásnou krajinu, dej volný průběh emocím a zahrň do obrazu vlastní pocity i nálady. Poznej lidi, kteří mají stejný zájem jako ty a prožij s nimi letní dobrodružství.

Hlavní náplní našeho výtvarného tábora je malba krajinky. Tento proces s dětmi projdeme po malých krůčcích – seznámíme je s rozložením krajinky na obraze, základy perspektivy, na workshopu se naučíme zachytit strom a posléze ho do obrazu zasadit. Nakonec vyrazíme do plenéru, kde si namalujeme jednu krajinku na plátno a jednu na sololitovou desku. Tyto obrazy si děti po závěrečné výstavě odvezou domů. Naše mladé malíře neučíme kopírovat styl někoho jiného, ale snažíme se je vést k vlastnímu kreativnímu vyjádření.Krom krajinomalby máme na programu pestrý repertoár tradičních i netradičních výtvarných technik a workshopů, pro zájemce trochu dějin a pro nadšence třeba i trochu sportu. Nevyhneme se ani koupání a hrám. Večer je možnost zablbnout si s dětmi z ostatních turnusů třeba na diskotéce či karnevalu nebo si zazpívat u táboráku.

  • Šepsování sololitu a plátna (zájemci si ho mohou i napnout).
  • Malování v plenéru.
  • Kresba zátiší, portrétu, přírodnin a plakátu.
  • Bodypainting, kreativní úprava trička, abstraktní malba.
  • Paintball (pro zájemce).
  • Sportovní aktivity – k dispozici máme hřiště na volejbal, bazén, minigolf, fotbal, trampolínu, houpačky.
  • Večerní diskotéky, karaoke a karneval.

To nejlepší na našem táboře je ale samotný kolektiv. Díky úzkému zaměření tábora se zde sejdeme všichni naladěni na jednu vlnu, a tak krom nádherných obrazů vznikají i silná přátelství a nezapomenutelné zážitky.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...