Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Jezdecký letní tábor

jezdecký-malý.png

Určen pro milovníky koní, kteří si chtějí užít čas s nimi v nejvyšší možné míře. U nás mají prostor trávit s koníky celé dny, učí se, jak o ně pečovat, jak porozumět jejich krásné duši, jezdectví trénují v hale, na jízdárnách i v přírodě.

Co děti čeká: Profesionální prostředí plně vybaveného jezdeckého klubu, které je vhodné pro malé i velké jezdce, zkušené i úplné začátečníky. Disponujeme bohatým výběrem koní od nejmenšího mini pony až po urostlého fríského koně. Kromě toho mají děti možnost účastnit se tréninků s našimi kaskadéry, zvolí si svoji Miss kůň a připraví vlastní vystoupení v amfiteátru. Po celou dobu se jim plně věnují naši zkušení trenéři a program je možné individuálně přizpůsobit.

Každý turnus je něčím výjimečný, a to právě tím, že naše letní dětské tábory se nacházejí v krásném a malebném prostředí zábavního parku Šikland. Každý víkend máme jinou tématickou akci, no řekněte, kde jinde toto děti zažijí zcela ZDARMA jako součást programu táboru, tak zajímavé a suprové akce než právě u nás.

Doprava dětí na tábor a zpět – nyní zdarma 

Nástupní místa: Praha, Hr. Králové, Pardubice, Brno, Prostějov, Olomouc, Ostrava. 


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...