Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Křivoklát - angličtina s rodilými mluvčími - slevy až 15 %

67291847_2406985919360735_5711404869785485312_o.jpg

Letní tábory zaměřené na výuku angličtiny organizujeme již od roku 2003. Za tu dobu jsme nasbírali mnoho zkušeností, které nám nyní dovolují pořádat až 20 táborů každé léto.

Připravte se na nezapomenutelný letní tábor plný vzrušujících zážitků a zároveň zdokonalte svou angličtinu! Naše tábory s výukou angličtiny pro mládež ve věku 9-19 let jsou vedeny rodilými mluvčími, kteří zajistí, že se učení stane dobrodružstvím plným radosti a objevování.

Na rozdíl od jiných táborů je náš tábor zaměřen na intenzivní komunikaci a výuku angličtiny. Rodilí mluvčí nejsou pouze atraktivním doplňkem programu, ale vedou veškerou výuku, která probíhá v malých skupinkách 8-12 dětí.

S interaktivními výukovými metodami a zábavnými aktivitami budete mít příležitost procvičovat anglický jazyk a rozvíjet své dovednosti přirozeným způsobem. Naši lektoři vám pomohou nejen s jazykovým vývojem, ale také vytvoří příležitost k budování nových přátelství a poznávání různých kultur.

Připojte se k nám a zažijte léto plné výzvy, radosti a vzájemného sdílení. Registrace je otevřená, tak neváhejte a připravte se na nejlepší letní tábor, kde angličtina ožije každým slovem!


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...