Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Místa rychle ubývají. Neváhejte s přihláškou!

Letní příměstské tábory 2024

Letnice.jpg

Příměstský tábor je vhodným řešením volného času dětí, které o prázdninách zůstaly v Praze, nechtějí „sedět“ doma a nudit se. Vedoucí se s dětmi během týdne scházejí ráno a navečer je zas předají zpět rodičům. Takže děti jsou přes noc doma.

Co je příměstský tábor?TÁBOR VE MĚSTĚ, kdy mají děti přes den aktivní program a večer se vrací domů. Tento typ tábora uvítají nejen pracující rodiče, ale i ti, kteří chtějí, aby jejich děti čas trávily aktivně. Tento tábor je vhodný i pro děti nesmělé, které nevědí, zda by klasický pobytový tábor zvládly.Pro děti je přichystaný program na celý týden. Během programu se podívají nejen po Praze, ale i za hranice města. Každý den jsou na menším výletě, ať již dopoledne, či odpoledne, který se střídá s hrami v klubovně nebo na hřišti. Děti poznávají přírodu, kulturu, navštěvují různé akce, objevují nové věci, hrají hry a baví se. Děti mají na starost dva vyškolení vedoucí, kteří připravují program vždy dopředu a práce s dětmi je baví. Děti se o prázdninách nemusí nudit!


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...