Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Místa rychle ubývají. Neváhejte s přihláškou!

Letní minitábory pro rodiče s dětmi 2024

Letni-minitabor-2.-turnus.jpg

Vzpomínáte na své dětství, kdy jste jezdili na letní tábory, a rádi byste se tak trochu vrátili? Tak právě pro vás je tu Minitábor pro rodiče s dětmi ...

Pobyt s programem je určen především rodičům (prarodičům), malým dětem, předškolním dětem. Jezdí však i starší sourozenci, i miminka. Na tábory jezdí jak miminka, batolata, tak větší školáci, nejvíce ve věku 2–10 let.

Minitábory jsou většinou využívány rodinami v tomto složení: oba rodiče s dětmi, samotní tatínci s dětmi, samotné maminky s dětmi, kamarádky maminky s dětmi, prarodiče s vnoučaty, účastníci 3 generací – prarodiče s dětmi a vnoučaty.

Program pro vás chystáme na ráno, dopoledne, v podvečer a večer. Je připravován pro děti s rodiči. Odpoledne je možno využít u malých dětí hlídání, u větších oddílový program bez rodičů. 

Hotely přátelské dětem.

Doprava individuální. Možnost parkování přímo u hotelů.

1. turnus: 30. 6. –  6. 7. 2024  Hotel Renospond, Českomor. vrch.2. turnus: 14. 7. – 20. 7. 2024 Žižkova bouda, Pec pod Sněžkou3. turnus: 20. 7. – 26. 7. 2024 Žižkova bouda, Pec pod Sněžkou4. turnus:   5. 8. – 11. 8. 2024  Horský hotel Desítka, Janské Lázně5. turnus: 11. 8. – 17. 8. 2024 Juniorhotel Roxana, Rokytnice n. Jiz.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...