Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Zbývají poslední volná místa. Neváhejte!

Letní dětské tábory 2024

Kazimirka_Strela_04.jpg

Tábor Kazimírka je určen pro děti od 5 do 15 let a probíhá v RZ Střela 100 km od Prahy v panenské přírodě říčky Střely, nedaleko města Plzeň v západních Čechách.

Na našich táborech dbáme na celodenní program od rána až do večera. Samozřejmostí je však i osobní volno na odpočinek. Dopoledne probíhají tématické workshopy jako je sport, tanec, zálesáctví, youtuber nebo kreativní tvoření. Na začátku i během tábora si děti společně se svými vedoucími skládají program workshopů. Mohou je tedy během tábora střídat a nebo se věnovat jen jednomu. Po poledním klidu je pro děti připravena celotáborová hra Ztraceni v čase, oddílová klání, soutěže, koupání, hry na hřišti nebo v lese. Celý program je pečlivě připravován před táborem. Večer jsou pro děti připraveny oblíbené diskotéky se světelnými efekty, táborák s opékáním buřtů, SuperDance, Miss, Superstar nebo xFactor. Speciálním programem je i noční hra (jen pro zájemce).

Děti jsou ubytovány v chatkách, srubech nebo na pokojích ve zděné budově. Na tábor je potřeba si vzít vlastní prostěradlo, spacák a malý povlečený polštář (chatky ani pokoje nedisponují lůžkovinami). Odjezd je zájezdovými autobusy z Prahy, případně vlastní dopravou. 

Cena: 7.890,- Kč

V ceně tábora je zahrnuto ubytování, strava 5x denně, pitný režim, doprava zájezdovým autobusem z Prahy a zpět, táborový program, vyškolení vedoucí, dohled zdravotníka. 

  1. turnus: 29.6. – 10.7.2024
  2. turnus: 11.7. – 22.7.2024
  3. turnus: 24.7. – 4.8.2024

Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...