Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Táborový vedoucí, instruktor

gallery-323348839-824866618579327-8844746323591406725-n.png

Pobyt na táboře provází vždy zajímavě zaměřená celotáborová hra. Jedné se o klasický stanový tábor, který je dobře vybaven a s veškerým potřebným zázemím (elektřina,srub, tekoucí teplá voda, sprchy, umývárky...)

Pobyt na táboře provází vždy zajímavě zaměřená celotáborová hra. Jedné se o klasický stanový tábor, který je dobře vybaven a s veškerým potřebným zázemím (elektřina,srub, tekoucí teplá voda, sprchy, umývárky…). Tábor leží přímo u řeky Moravice na polosamotě uprostřed lesů a krásné přírody Oderských vrchů u města Vítkova okr. Opava. Tábor je uzpůsoben cca pro 70 dětí ve věku od 6 do 16 let. Díky svojí dobré poloze a celkové dostupností nabízí místo spoustu zajímavých možností, her, výletů po okolí a vodních radovánek…

Máme zajém o instruktory a vedoucí pouze na druhý turnus, který se bude konat v termínu 20. – 27. 7. 2024. Jedná se tedy o týdenní pobyt.

Podrobnější info o nás a táboře najdete na webu: www.taborswikynem.wenode.cz nebo na facebooku: Tábor s Wikynem. Budeme se těšit na Váš zájem a případnou spolupráci. Praxe a zkušenosti jsou vítány, ale taky vím, že nějak a někdy se začít musí :-). Zájemci se mohou hlásit i od 16 let pokud už mají táborovou průpravu a zkušenosti… Důležitá je chuť a zájem být platným členem týmu… 🙂 Prosím pište jen vážní zájemci, a to až po seznámení se s táborem na webu a fcb… Většina informací je tam… 🙂. Jsme skupina dobrovolníků, takže odměnou za dobře odvedenou práci vám budou zážitky, zkušenosti a vzpomínky, které vám zůstanou na celý život. Samozřejmě budete mít zdarma stravu, večerní svačinky, táborové tričko, táborové fotografie a cestovní náklady spojené s dopravou na tábor.

Pokud vás inzerát zaujal, neváhejte se ozvat na mail taborswikynem@seznam.cz nebo zavolat na tel. 604 100 907.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...