Přidat inzerci

Facebook

Navigace


LOUKA PRO VAŠE STANY SE ZÁZEMÍM A PŘÍPADNĚ CHATKOU

detail-p1010616.jpg

Pouze pro romantiky zamilované do přírody hledající drsnou pohodu bez elektřiny a další civilizace. Louka se nachází mimo dohled vší civilizace mezi lesíky 8km od Bystřice nad Pernštejnem v přírodním parku Svratecko 1km od CHKO Žďárské v...

Pouze pro romantiky zamilované do přírody hledající drsnou pohodu bez elektřiny a další civilizace.

Louka se nachází mimo dohled vší civilizace mezi lesíky 8km od Bystřice nad Pernštejnem v přírodním parku Svratecko 1km od CHKO Žďárské vrchy. Koupání na pláži 2km (v hotelu Skalský dvůr si možno půjčit loďky). Vlak 5km (zastávka Rozsochy nebo Rovné-Divišov), nejbližší stavení a autobus 1,5km, les 1krok. Pronajímaná plocha k postavení vlastních stanů je rozsáhlá – v létě zde stojí stanový tábor.

Jako zázemí vám poslouží 8 latrín, venkovní posezení (stoly a lavice) pro 50 osob se zahradním krbem s grilem, betonový pingpongový stůl, ohniště s lavičkami, 30m hluboký vrt s pumpou (voda není papírově pitná, ale pijeme ji už přes 10 let a žijeme), dětské hřiště (3 houpačky, pískoviště, minikolotoč, skluzavka, tabule), tyče na dvě týpí (do velikosti 5,5m a 6m). 

Ve skromné chatce 4x4m sloužící k uskladnění věcí jsou dále nádobí až pro 90 osob, pálky, míčky, síť na pingpong, ruské kuželky, další houpačka, nářadí, hry, sportovní potřeby, zpěvníky atd.. Chatka není určena k ubytování a používání propanbutanových spotřebičů, ale v případě krajní nouze ji lze využít: 

  • · až 3 lidé mohou přespat na vlastních karimatkách v přízemí 
  • · při těchto a podobných počtech tam pak není vůbec k hnutí
  • · je možno použít uskladněná kamínka a sporák na propanbutan (propanbutanové lahve jsou v chatce uskladněny též)

INFORMACE V TOMTO INZERÁTU SE TÝKAJÍ PRONÁJMU MIMO LETNÍ PRÁZDNINY. Pro podmínky pronájmu kompletního tábořiště včetně stanů a dalšího zde neuvedeného vybavení se podívejte na náš druhý inzerát na těchto stránkách či nás kontaktujte.

CENA (za celé tábořiště):

Bez klíčů od chatky – 700Kč/noc

S klíči od chatky – 1 noc 2000Kč, každá další noc +1000Kč

Klíče se vyzvedají v Bohuňově, kde je také u hřbitova veřejný přístup k obecnímu vodovodu s pitnou vodou. V Lísku je také možno vyhodit odpadky (plasty stará zastávka autobusů, spalitelné se pálí a organické hází do jámy na tábořišti, sklo do kontejneru za obchodem, ostatní do kontejneru u hřbitova).

Další informace www.lisek.estranky.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...