Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Taneční tábor v Náměšti nad Oslavou

gallery-namest-2013-3t-181.jpg

Máte rádi tanec a hudbu? Jste začátečník nebo pokročilý tanečník. Tak právě pro Vás tu máme taneční tábor, který je pro všechny holky i kluky od 8 do 18 let. Tábora se každý turnus účastní v průměru 15 dětí.

Čeká na Vás mnoho skvělých lektorů a tanečních stylů. Můžete se těšit na house dance, dancehall, hip hop, výrazový tanec, funky a mnoho dalšího. Bude pro Vás připraven taneční battle, kde budete moci poměřit své taneční schopnosti s ostatními, nebo na konci turnusu proběhne taneční soutěž. Každý den probíhají standardně 3 – 4 výukové hodiny tance tak, aby si každý měl možnost vyzkoušet co největší množství tanečních stylů. Počet a doba lekcí se může měnit v závislosti na počasí a celotáborovém programu.

V areálu LDT Jiskra Náměšť pořádáme současně několik táborů s různým zaměřením a taneční tábor je jedním z nich. Snažíme se o to, aby děti netrávily čas pouze ve svém oddíle, ale aby se setkávaly i s dětmi z ostatních táborů. Snažíme se o to, aby děti netrávili čas pouze ve svém oddíle, ale aby se setkávali i s dětmi z ostatních táborů. V případě tanečního tábora probíhá interakce s dětmi z ostatních táborů zejména v odpoledním klidu a na večerním programu, který tvoří soutěže, diskotéky, táborák, vystoupení vedoucích a dětí v táborovém párty stanu a různé sportovní aktivity.

Kolektivní sporty: Máme připraveno spoustu kolektivních her a soutěží pro celý tábor. Nebude chybět fotbal, volejbal, ani plavání. K dispozici máme hřiště a velký bazén.

Hry, soutěže, relax a zábava: Jako na každém správném táboře ani u nás nebude chybět celotáborová hra a plno soutěží, večerní diskotéky, promítání filmu nebo opékání buřtů u ohně. Odpoledne je vyhrazeno především oddílovým soutěžím, etapovým hrám a koupání v bazénu.

Večerní program: Každý večer je na výběr z několika aktivit. Hlavní večerní program probíhá v táborovém párty stanu. Program se každý den liší. Je ovšem plný bláznivých show, retro párty, diskoték, scének vedoucích i dětí a spoustu dalšího, na co děti dlouho vzpomínají. Poslední večer každého turnusu nás čeká prodloužený program, kde děti mohou předvést, co se na táboře naučili. Budeme vyhlašovat vítěze táborových soutěží a disciplín, rozdávat ceny oddílům i jednotlivcům.

Doprava

Vlastní doprava: dovolujeme si řidiče upozornit, že lesní příjezdová cesta do areálu tábora, je ve vlastnictví Lesů ČR. Provozovatel tábora tedy nemá možnost ovlivnit její stav. Cesta není dobře sjízdná pro sportovní auta se sníženým podvozkem.

Příjezd na tábor: dítě je možné přivézt od 18:00 do 19:00 hodin nástupního dne turnusu. Tábor je pro rodiče do 18:00 hodin uzavřený, probíhá úklid a příprava areálu pro další turnus. Pobyt začíná večeří.

Odjezd z tábora: dítě je možné vyzvednout od 9:00 do 10:00 hodin posledního dne turnusu. Pobyt je zakončen snídaní.

Autobusem/mikrobusem/osobním automobilem: Dopravu na tábor zajišťujeme smluvními autobusy z následujících odjezdových míst.

Praha (příplatek 400 Kč)Brno (příplatek 200 Kč)Ostrava (příplatek 400 Kč)Olomouc (příplatek 400 Kč)Pardubice (příplatek 400 Kč)Hradec Králové (příplatek 400 Kč)Humpolec (příplatek 400 Kč)Žďár nad Sázavou (příplatek 400,-Kč)


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...