Přidat inzerci

Facebook

Navigace


FLORBALOVÝ TÁBOR

obrázek_2024-04-10_153833691.png

Místo konání: Hejnice, okres Liberec, Jizerské hory.Ubytování: V karavanech na tábořišti pro 30 účastníků.Strava: 4x denně včetně pitného režimu.Doprava: Autobusem z Prahy (pro děti z Čech) nebo vlastní doprava přímo do Hejnic. Zajistí...

Místo konání: Tábořiště u Sindibáda, Chráněná krajinná oblast Jizerské hory, Hejnice, okres Liberec

Ubytování: Speciálně přestavěné karavany pro konání dětských táborů

Strava: 4x denně včetně pitného režimu.

Doprava: Autobusem z Prahy, Brna, Liberce nebo vlastní doprava přímo do Hejnic

V ceně: Ubytování, strava, doprava, program, vedoucí a cestovní pojištění

Není v ceně: Výlety, připojištění stornopoplatků, připojištění Covid-19

O táboře:Tábory probíhají na naší základně u města Hejnice ve Frýdlantském výběžku. Základna se jmenuje Tábořiště u Sindibáda a nachází se na území Chráněné krajinné oblasti Jizerské hory. Vlastní tábořiště je umístěno v přírodě, nedaleko lesa, na louce obklopené stromy.

Celé tábořiště je vytvořeno z karavanů speciálně upravených pro potřeby dětských táborů. Většina karavanů je určena pro ubytování účastníků tábora. Pro zajištění zdárného průběhu tábora jsou však na tábořišti i další karavany sloužící jako kuchyň, marodka, umývárna, sprcha, toaleta a sklad.

Účastníci tábora mají k dispozici stolní fotbálek, stolní tenis, trampolínu a základní sportovní výbavu jako jsou míče, badminton, líný tenis, petanque. A samozřejmě také ohniště. V blízkosti tábora je rybník, v Hejnicích pak koupaliště, fotbalové hřiště, kino a obchody.

O programu:Tento vloni nově vytvořený tábor zaměřený na florbal vedou zkušené hráčky týmu druholigového ženského týmu SK Florbal Benešov v čele s dlouholetou trenérkou dětských kategorií. Děti rozdělíme do oddílů dle jejich dovedností, aby pro každého účastníka tábora byly tréninky přínosné a aby se každé dítě mohlo ve svých dovednostech zlepšovat. Zaměřujeme se nejen na florbalové dovednosti, ale i všeobecnou zručnost, fyzičku a týmového ducha každého jednotlivce. Z florbalových dovedností budeme pilovat správně provedenou střelbu, přesné přihrávky, vedení míčku a souhru hokejky a balonku. V neposlední řadě seznámíme mladé florbalisty s pravidly florbalu, které bude prezentovat zkušený rozhodčí.

Naše florbalové tábory jsou pro sportovně a soutěživě naladěné kluky a holky od 9 do 18 let. Nezáleží na tom, zda s florbalem začínáte nebo jste pokročilými florbalisty. Stačí mít pouze chuť aktivně sportovat. Přijeďte si užít parádní tábor plný her a soutěží, při kterém bude k dispozici tělocvična a veškeré potřebné vybavení. U nás nezažiješ nudu, strávíš skvělý týden plný sportovních aktivit, v bezva kolektivu a v duchu fair-play. Určitě najdeme čas i na klasické táborové aktivity – výlet, koupání, ohýnek, kytara. Naše tábořiště nabízí i možné doplňkové sportovní aktivity, jako je trampolína, stolní fotbálek a ping-pong.

Na florbalové tábory není potřeba nic kupovat. Vybavení vč. florbalky, kdo nemá vlastní, půjčíme zdarma. Je zapotřebí mít pouze sportovní oblečení a boty do tělocvičny se světlou podrážkou. Tak neváhej a pojeď s námi na týden do akce, naše Florbalrodina se už na tebe těší!

Jak je to s táborovým výletem

Výlet část 1) Aquapark Babylon: Liberecký Aquapark Babylon nabízí skvělou vodní zábavu. Kromě oblíbených vodních atrakcí vás jistě překvapí originálním interiérem vyzdobeným ve stylu steampunku, jímž se pyšní jako jediný v Čechách. Užijeme si tobogány, skluzavky, divokou řeku, vodotrysky a gejzíry, jeskyně s akvárii a možná stihneme i Laser Show a varhanní hudbu s barevnými světly. Nezapomenutelný zážitek z vodního světa s atmosférou románů Julese Verna.

Výlet část 2) iQLANDIA: Jedná se o čtyřpatrové vědecko-zábavní centrum, které ti přiblíží vědu hravou formou. Moderní science centrum, kde se vědou baví děti i dospělí. Navštívíme expozice s více než 400 interaktivními exponáty z oblasti astronomie, geologie, fyziky, chemie, biologie, zeměpisu či matematiky.Celodenní výlet vláčkem do nedalekého Liberce, cena 790 Kč/os (vlaková doprava, doprovod vedoucích a vstupné na obě atrakce).


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...