Přidat inzerci

Facebook

Navigace


CHORVATSKO - tábor u moře

chorvatsko foto.jpg

Tábory v Chorvatsku jsou ojedinělé tím, že se konají v několika přímořských areálech. Děti si tak mohou nejen v průběhu několika let, ale i v průběhu jediných letních prázdnin vyzkoušet několik pobytů v Chorvatsku, vždy na jiném místě.

Ubytování: Letní domky v přímořském areálu s recepcí, sladkovodním bazénem s lehátky, sportovištěm, dětským koutkem, vlastní pláží, restaurací, obchodem, WiFi.

Strava: Plná penze včetně nápojů. Jídlo se podává přímo na penzionu, česká kuchyně.

Doprava: Moderní autobus Setra 515 (klimatizace, video, tmavá okna, nápojový servis a toaleta). Cesta trvá 8 – 9 hodin.

V ceně tábora: Ubytování, strava včetně nápojů, doprava, vedoucí, program, cestovní pojištění, pojištění CK.

V ceně tábora není: Výlety, připojištění stornopoplatků, připojištění Covid-19, povinné místní poplatky (děti do 12-ti let 42 Kč/osobu/den, nad 12 let 57 Kč/osobu/den), jídlo a pití do autobusu na cestu do Chorvatska a zpět.

O táboře

Tábory nové generace v Chorvatsku jsou ojedinělé tím, že se konají v několika přímořských areálech. Děti si tak mohou nejen v průběhu několika let, ale i v průběhu jediných letních prázdnin vyzkoušet několik pobytů v Chorvatsku, vždy na jiném místě.

Přímořské areály jsme pečlivě vybírali právě s ohledem na potřeby dětských táborů. Všechny areály jsou uzavřené pro automobilovou dopravu, mají vlastní recepci a ubytování nabízejí v letních domcích / apartmánech vybavených vlastním sociálním zařízením. V každém rezortu je zdarma k dispozici sladkovodní bazén s lehátky. V jeho dosahu je vždy i další, většinou travnaté prostranství, vhodné pro slunění na dece či plážové podložce.

Dále jsou všechny areály vybaveny restaurací, obchodem, dětským koutkem a sportovišti. Počet restaurací, nabídka obchodu a typy sportovišť jsou odvislé od konkrétního areálu. Sportovišti jsou hřiště na plážový volejbal, tenis, badminton, minigolf, klasický volejbal, basketball, nohejbal či kopanou. K dispozici jsou i ping-pongové stoly a stolní fotbálky. V areálech probíhají i doprovodné animační programy pro děti.

Vzhledem k naprosto ideálnímu umístění tábora v areálu je tábor vhodný pro děti všech věkových kategorií. Rezort má vlastní pláže a je umístěn přímo na mořském pobřeží. Jeho umístění v zalesněné části poloostrova zaručuje účastníkům tábora stíněný a chladnější prostor po celý den. Ve stínu či polostínu stromů jsou vytvořeny perfektní podmínky pro relaxaci, odpočinek a hry.

O areálu tábora HR1 až HR3

První areál Savudrija Plava Laguna *** se nachází nedaleko města Umag v malebné oblasti s borovými lesy a bohatou středomořskou vegetací. Ubytování nabízí v jedno či dvoupatrových letních domcích / apartmánech s balkonem nebo terasou. K dispozici je venkovní bazén, plážový volejbal, tenisové kurty, mini golf, stolní tenis, půjčovna kol, vodní sporty dle místní nabídky. Lákavá je i zahrada a posezeni, kde můžeme relaxovat.

O areálu tábora HR4 až HR6

Druhý areál Polynesia Plava Laguna*** se nachází uprostřed borovic na pláži v oblasti Katoro nedaleko města Umag a nabízí ubytování s terasou nebo balkonem. V areálu jsou ale také dva bazény. První je určen mladším dětem, druhý je pak vhodný pro teenagery a dospělé. V průběhu dne i večera navíc personál areálu organizuje aktivity pro děti i dospělé. Pro gurmány rezort poskytuje bufetovou restauraci s nabídkou jídel místní i mezinárodní kuchyně, pizzerii, snack bar na pláži a několik kaváren. V areálu jsou zelené plochy, sportoviště, různé kiosky, obchody, supermarket a stanice první pomoci.

Výlety na táboře

1. výlet – Výlet lodí s obědem na palubě (po Jadranu podél Istrie): Celodenní výlet lodí po modrých vodách Jadranu podél členitého pobřeží istrijského poloostrova, plavba limským kanálem připomínající fjord, zastávky v turistickém letovisku Vrsar a ve starobylém městečku Rovinj s možností prohlídky, nakupování či koupání pod hradbami města. Oběd se podává přímo na palubě lodi (grilovaný kuřecí steak/ryba, salát, pečivo, pití). Cena 1660 Kč (v ceně je zahrnut lodní lístek, oběd na palubě, autobusová doprava do/z přístavu, dozor vedoucích).

2. výlet – Aquapark Istralandia (výlet autobusem): aquapark otevřený léto 2014 patří mezi největší atrakce na Istrii. Má rozlohu 81.000 čtverečných metrů. Najdeme v něm kolem 20 tobogánů včetně nejvyšší skluzavky v Chorvatsku, bazény s umělým vlnobitím a další atrakce včetně amfiteátru pro konání různých akcí. Cena 2540 Kč (v ceně je zahrnuto vstupné, autobusová doprava do/z aquaparku, dozor vedoucích).

Sportovní aktivity na táboře

1. Vodní park Wibit: Vodní hrad či snad přímo vodní království pluje na poklidné hladině v mořské laguně nedaleko od našich areálů. Jedny z nejoblíbenějších atrakcích jsou různě vysoké věže, trampolíny, skluzavky nebo vodní katapult. Během hodiny se s kamarády pořádně vyblbnou na desítkách typů překážek ti menší i odrostlejší. Ideální volba pro všechny, kteří si chtějí zpestřit táborový program a vyzkoušet i jiný styl koupání a slunění během dopoledne či odpoledne. Cena 370 Kč (v ceně je zahrnuto vstupné a dozor vedoucích).


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...