Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Výtvarný tábor v Kořenově s Agenturou TAPAZA

detail-300428296-5693897007296627-1977955943270307933-n.jpg

Výtvarné dílny budou probíhat v celkem třech výukových blocích každý den pod vedením vedoucích, kteří se výtvarné výchově na dětských táborech věnují již několik let.

Výtvarné dílny budou probíhat v celkem třech výukových blocích každý den pod vedením vedoucích, kteří se výtvarné výchově na dětských táborech věnují již několik let. Děti si během turnusu vyzkouší několik výtvarných technik jako například – malba vodovými barvami, temperami, akrylem, kresba tužkou, fixem, kolektivní práce a skupinové projekty, jako např. výroba rekvizit a masek do nejrůznějších soutěží, práce s přírodními materiály, tvorba dekorací.

Na závěr každého turnusu proběhne výtvarná soutěž, kde všichni účastníci za pomoci svého umu a fantazie změří své síly. Výtvarné dílny probíhají ve vyhrazených klubovnách nebo v jiném spol. prostoru. V případě pěkného počasí budou moci děti tvořit také v prostorech areálu či přilehlém lese.

Nebudou samozřejmě chybět různé hry, soutěže, profesionální show, diskotéky a další program, který Vás zavalí zábavou a skvělou prázdninovou atmosférou.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...