Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Příměstský tábor v Brně pro kluky a holky 7-11 let

primestak (3).jpg

Jedinečný příměstský tábor oddílu TOM 20211 Hvězda Severu pro kluky a holky. Děti podniknou cestu kolem světa. Navštíví kontinenty: Evropu, Kanadu, Afriku, Asii, Arktidu. Těšit se mohou na mnoho her, soutěží vše formou zážitkové pedagogiky.

„…spolu s Phillem Foggem a jeho sluhou Jeanem se pokusíme vyhrát sázku 20 000 liber, abychom mohli vyrazit na cestu kolem světa. Stejně jako hrdinové knihy odcestujeme z Anglie, zastavíme se také v Čechách, poplavíme se do Indie, navštívíme Austrálii, Kanadu nebo Antarktidu. Podaří se nám vše stihnout v časovém limitu pěti dní? Určitě ano. Tak neváhej a zkus se k naši dobrodružné výpravě přidat i Ty!“

Příměstský tábor pro holky a kluky od 7 do 11 let.  Děti se podniknou cestu kolem světa za pět dní. Budou poznávat na pěti kontinentech místní kultůru, zvyky, mateřský jazyk a to vše za pomocí mnoha her a soutěží. Na co se všechno mohou těšit? 

  • Herní programové bloky
  • Naučné programové bloky
  • Výrobní programové bloky
  • Návštěva Jungle parku
  • Vaření v přírodě na ohni
  • Věcné ceny pro děti, diplomy

a to vše pod vedením zkušených mnohaletých vedoucích oddílu TOM 20211 Hvězda Severu, kteří pro vedení dětí mají všechny patřičné opravnění a zkoušky (Instruktor vodní turistiky, hlavní vedoucí tábora, zdravotník zotavovacích akcí…). 


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...