Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Tábořiště Košary

Taboriste_Kosary_036.jpg

Tábořiště uprostřed beskydských lesů s nádherným výhledem na slovenské hory. Tábořiště je nadstandardně vybaveno včetně tekoucí pitné vody nebo solární elektrické energie. Tábořiště je umístěno na cca 2ha louce obklopené lesy.

Ubytování

30 podsadových stanů + možnost postavit vlastní stany

Kuchyň

Rozměr kuchyně je 5×4 m. K vaření je k dispozici: průmyslový plynový vařič, plynový sporák s plynovou troubou, kamna na tuhá paliva s plotnou – 3x různé velikosti, kamna na ohřev teplé vody – vhodné pro teplou vodu na umývání nádobí atd.

V kuchyni je dostatek poliček i pracovních ploch. Kuchyň má velké množství nádobí.

Potraviny je možné uchovávat v regálech v zásobáku, kde je k dispozici také lednice napojená na solární elektrickou energii.

Jídelna

Prostor jídelny je 7,5×4 m. Jsou v něm 4 stoly s 8 lavicemi o délce 2,4m. Dále jsou k dispozici další 4 „pivní sety“ – tedy 4 stoly a 8 lavic. Otevřené části jídelny a kuchyně je možno zakrýt proti dešti nainstalovanými plachtami.

Zastřešené prostory

Jídelna (viz výše), party stan 6x12m, kuchyň 5x4m, zásobák 5x4m (zamykatelný prostor).

Sprcha

Používá se vojenská sprcha, která pumpou na ruční pohon nasává vodu z barelu.

Umývárna

Umývárna má velkoobjemový zásobník (cca 180 l), na který je napojeno 8 výpustných kohoutů.

Voda

Zásobování tábora vodou je zajištěno z lesní studánky hadicí až do tábora.

Elektřina

Od roku 2020 je k dispozici solární systém. Napájí se lednice, osvětlení (zásobák, jídelna a kuchyň) a UV lampa. Je možno nabíjet mobily a vysílačky. V případě slunečného počasí lze použít i další spotřebiče.

Latríny

Čtyři latríny jsou umístěny v lese nedaleko tábořiště. U latrín je barel na vodu s výpustným kohoutkem. Barel se dopouští hadicí z rozvodu vody v tábořišti.

Dojezd a parkování

Až do tábora je možný dojezd autem. Každý tábor má možnost získat až 3 povolení vjezdu a stání přímo v tábořišti. Parkování případných dalších automobilů je možné na rozšířeném stání v zatáčce před sjezdem z asfaltové cesty do tábora.

Stavění a bourání

Termín stavění a bourání se stanoví během jara. Na stavění i bourání se podílí každý nájemce.

Reference

Jste-li novým nájemcem, prosím o poskytnutí kontaktu na pronajímatele tábořiště z minulého roku. Neberte si to nijak osobně, ale nechceme si na tábor pustit někoho, kdo nám z toho udělá kůlničku na dříví. „Důvěřuj, ale prověřuj!


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...