Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Teenager 2024

teenager-xl.jpg

14. ročník tábora pro TEENAGERY se ponese v duchu tradičního letního tábora, který ale okořeníme o nové aspekty. Můžete se tedy těšit na své oblíbené hry, které vás zaručeně budou bavit.

14. ročník tábora pro TEENAGERY se ponese v duchu tradičního letního tábora, který ale okořeníme o nové aspekty. Můžete se tedy těšit na své oblíbené hry, které vás zaručeně budou bavit.

Program

Tábor je v rukách oblíbeného týmu vedoucích, kteří pro vás chystají speciálně vyladěný program pro teenagery.

Při retro dni se přeneseme do dob našich rodičů. Budeme poslouchat české vypalovačky. Zjistíte, jak náročné to dřív mohlo být, sehnat třeba prachobyčejný banán. Můžete se těšit na to, že to nezůstane jediným takovým tematickým dnem. Tábor horor rozhodně nebude, ale z jednoho dne si přeci jenom trošku uděláme hororovou atmosféru.

Celý letní tábor vyvrcholí celotáborovým vyhlášením Hunger games, kde po oddílech vyrazíte do okolí tábora a zažijete si pravé Hladové hry!

Lokalita tábora – Mamutov

Mamutov (Králický Sněžník)

  • nové moderní stany s podsadou (z r. 2016 a 2020)
  • pro menší děti ubytování v hlavní budově
  • velký altán a jídelna (využití při špatném počasí)

Mamutov je naše táborová základna. Nachází se v pohoří Králického Sněžníku v údolí Prudkého potoka, kam celý den svítí slunce. Samostatně stojící základna je obklopena lesy a loukami. Krásná příroda a kvalitní zázemí v dobrém technickém stavu dodává táboru atmosféru.

Pokud jste zažili klasické stanové letní tábory, jistě si pamatujete tu úžasnou a neopakovatelnou atmosféru, kterou můžete zažít jen ve stanu. Jsme přesvědčeni, že právě pod stanem si vychutnáte pravé léto v přírodě. Moderní podsadové stany toho dnes nabídnou ještě mnohem více. Plachty nepropustí vodu ani za silné bouřky, neprofouknou, mají pevnou podlahu, organizér na osobní věci a pohodlné matrace.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...