Přidat inzerci

Facebook

Navigace


MamutoHry 2024

mamutohry-xl.jpg

Jsou určeny zejména pro děti, které už s námi na táboře byly, a také pro ty, které chtějí zažít tábor jinak, než jej dosud znaly. Jedinečný tábor v ČR – originální koncept tábora Mamuto™.

Jsou určeny zejména pro děti, které už s námi na táboře byly, a také pro ty, které chtějí zažít tábor jinak, než jej dosud znaly. Jedinečný tábor v ČR – originální koncept tábora Mamuto™.

Program

“Dobré ráno, zahrajeme si Mamuto.” Tuto větu uslyšíte na začátku každého dne. Seznamovací táborový koncept dává příležitost poznat každý den pár nových kamarádů a postupně najít ty, které budou dětem nejblíže a s nimi zůstat až do konce.

Mamutohry to jsou naše osvědčené táborové hry, které roky pilujeme. Proto se děti mohou těšit na nejoblíbenější hry jako míček nebo ešusovka. Samozřejmě přidáme i několik novinek co měly velký úspěch minulý rok.

Lokalita tábora – Mamutov

Mamutov (Králický Sněžník)

  • nové moderní stany s podsadou (z r. 2016 a 2020)
  • pro menší děti ubytování v hlavní budově
  • velký altán a jídelna (využití při špatném počasí)

Mamutov je naše táborová základna. Nachází se v pohoří Králického Sněžníku v údolí Prudkého potoka, kam celý den svítí slunce. Samostatně stojící základna je obklopena lesy a loukami. Krásná příroda a kvalitní zázemí v dobrém technickém stavu dodává táboru atmosféru.

Pokud jste zažili klasické stanové letní tábory, jistě si pamatujete tu úžasnou a neopakovatelnou atmosféru, kterou můžete zažít jen ve stanu. Jsme přesvědčeni, že právě pod stanem si vychutnáte pravé léto v přírodě. Moderní podsadové stany toho dnes nabídnou ještě mnohem více. Plachty nepropustí vodu ani za silné bouřky, neprofouknou, mají pevnou podlahu, organizér na osobní věci a pohodlné matrace.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...