Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Legend VIII 2024

legend-xl.jpg

Především pro ty, kteří jezdí na letní tábory již několik let, rádi by dále pokračovali jako účastníci, avšak nechtějí, aby se s nimi jednalo jako s dětmi.

Především pro ty, kteří jezdí na letní tábory již několik let, rádi by dále pokračovali jako účastníci, avšak nechtějí, aby se s nimi jednalo jako s dětmi.

Program

V celotáborové hře Mamuto máš příležitost poznat spoustu nových lidí, a to včetně svého soupeře. Může se totiž stát, že kdo stojí ve hře proti tobě, bude druhý den tvým parťákem.

Letní tábor je zaměřen na soutěživost a průbojnost. Tato skutečnost je posílena tím, že vedoucí jsou při hrách aktivními členy vašeho týmu a soutěží spolu s vámi. Jako večerní program můžete očekávat dlouhé diskotéky, letní kino nebo noční bojovky

Nechce se ti vstávat? Nebudeme tě probouzet na rozcvičku. Pokud ze sebe chceš na konci léta vydat všechno a zažít neopakovatelný zážitek – potom je tábor Legend přesně pro tebe!

Lokalita tábora – Mamutov

Mamutov (Králický Sněžník)

  • nové moderní stany s podsadou (z r. 2016 a 2020)
  • pro menší děti ubytování v hlavní budově
  • velký altán a jídelna (využití při špatném počasí)

Mamutov je naše táborová základna. Nachází se v pohoří Králického Sněžníku v údolí Prudkého potoka, kam celý den svítí slunce. Samostatně stojící základna je obklopena lesy a loukami. Krásná příroda a kvalitní zázemí v dobrém technickém stavu dodává táboru atmosféru.

Pokud jste zažili klasické stanové letní tábory, jistě si pamatujete tu úžasnou a neopakovatelnou atmosféru, kterou můžete zažít jen ve stanu. Jsme přesvědčeni, že právě pod stanem si vychutnáte pravé léto v přírodě. Moderní podsadové stany toho dnes nabídnou ještě mnohem více. Plachty nepropustí vodu ani za silné bouřky, neprofouknou, mají pevnou podlahu, organizér na osobní věci a pohodlné matrace.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...