Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Festival přátel 2024

festival-pratel-xl.jpg

Rozjet léto jedním velkým festivalem plných barev, zábavy, her, zážitků a hlavně přátelství? To je na Festivalu přátel naší hlavní misí!

Rozjet léto jedním velkým festivalem plných barev, zábavy, her, zážitků a hlavně přátelství? To je na Festivalu přátel naší hlavní misí!

Společně si užijeme letní tábor plný zážitků, her a různorodých aktivit. Jedno ráno se probudíme v dalekém Mexiku, kde se naučíme připravit tacos na ohni, zahrajeme si na pašeráky a večer při lampionovém průvodu oslavíme Dia de Los Muertos, tradiční mexický svátek. Další den uspořádáme velký Disney festival. To ale není jediné, během tábora si uděláme i vlastní matějskou, kde si budete moci vystřelit i růži. No a večer možná přijde i mamutí cirkus.

Festival přátel je dětský tábor pro každého, ať už se jedná o Vaši táborovou premiéru, nebo jste u nás na Mamutově již ostříleným účastníkem. Nově se budeme na některé aktivity dělit na mladší a starší. Věříme, že si tak každý přijde na své a tábor si užijeme na maximum.

Lokalita tábora – Mamutov

Mamutov (Králický Sněžník)

  • nové moderní stany s podsadou (z r. 2016 a 2020)
  • pro menší děti ubytování v hlavní budově
  • velký altán a jídelna (využití při špatném počasí)

Mamutov je naše táborová základna. Nachází se v pohoří Králického Sněžníku v údolí Prudkého potoka, kam celý den svítí slunce. Samostatně stojící základna je obklopena lesy a loukami. Krásná příroda a kvalitní zázemí v dobrém technickém stavu dodává táboru atmosféru.

Pokud jste zažili klasické stanové letní tábory, jistě si pamatujete tu úžasnou a neopakovatelnou atmosféru, kterou můžete zažít jen ve stanu. Jsme přesvědčeni, že právě pod stanem si vychutnáte pravé léto v přírodě. Moderní podsadové stany toho dnes nabídnou ještě mnohem více. Plachty nepropustí vodu ani za silné bouřky, neprofouknou, mají pevnou podlahu, organizér na osobní věci a pohodlné matrace.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...