Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Rekreační středisko ROSA Pivoň Český les

detail-img-8717-x.jpg

Areál se nachází na vyvýšeném místě s výhledem do kraje, na okraji obce Pivoň v Českém lese, v oblasti dříve patřící do pohraničního pásma. Díky tomu je zde velmi zachovalá příroda vhodná pro procházky, turistiku, cyklistiku a také pro p...

Areál se nachází na vyvýšeném místě s výhledem do kraje, na okraji obce Pivoň v Českém lese, v oblasti dříve patřící do pohraničního pásma. Díky tomu je zde velmi zachovalá příroda vhodná pro procházky, turistiku, cyklistiku a také pro pobyt dětí. Procházkou lze dojít k pramenům Radbuzy a na další zajímavá místa v okolí. V okolní krajině naleznete více čí méně zachovalé bývalé vesnice, zámečky, sídla i hřbitovy a kostely – památky na časy dávno minulé.

Součástí areálu je hlavní zděná budova s prostornou jídelnou sloužící současně jako klubovna, s níž úzce sousedí kuchyně, kterou lze pronajmout pro účely vašich akcí.

Ubytování je zajištěno ve 2 bungalovech s ubytovací kapacitou 45 míst, každý s vlastním wc a koupelnou. Dále 16 chatek letních chatiček s ubytovací kapacitou 64 míst.

V areálu je dostatek volné plochy pro dětské hry, ohniště, venkovní podium, hřiště… Vzrostlý les vhodný pro hry začíná hned za plotem střediska.

Možnost zajištění autobusové dopravy.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...