Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Táborová základna Březina - ostrov 2024

gallery-dsc-2724.jpg

Základna je umístěna na ostrově v oblasti středního toku řeky Sázavy. Svou polohou a vybavením je vhodné zejména pro hromadné a zotavovací akce dětí a mládeže. Vybavení umožňuje i skupinovou rekreaci dospělých. Umístění na ostrově dodává...

Základna je umístěna na ostrově v oblasti středního toku řeky Sázavy. Svou polohou a vybavením je vhodné zejména pro hromadné a zotavovací akce dětí a mládeže. Vybavení umožňuje i skupinovou rekreaci dospělých. Umístění na ostrově dodává akcím nezapomenutelné kouzlo.

Pronájem TÁBOROVÉ ZÁKLADNY – Nabízíme chatkovou táborovou základnu Březina-ostrov na Sázavě nedaleko Zruče n/S.Vhodné pro skupiny 40 – 170 osob. K dispozici prostorná jídelna a klubovna.

… Ubytování ve 40 chatkách, plně vybavená kuchyň, prostorná jídelna 150 m2, velká klubovna s krytou terasou, sprchy, splachovací záchody, marodka, hřiště na kopanou, volejbal, loďky s přístavištěm.

Vstup k řece z vlastního pozemku. Vhodné ke koupání pro plavce i malé děti (bezpečný jez). Areál je umístěn na ostrově u obce Březina nedaleko Zruče nad Sázavou na vlastním uzavřeném pozemku 15.000 m. Cena dohodou. Možnost využití i části areálu za sníženou cenu. Dále volné termíny i mimo období letních prázdnin.

Celý areál je v našem vlastnictví, takže nejednáte s žádným zprostředkovatelem.

Náš areál je z hlediska kapacity a ceny zaměřen spíše na větší skupiny – v rozmezí cca 40-150 osob (celková lůžková kapacita je cca 190). Ovšem tento rozsah nevylučuje možnost využití pro menší skupiny (individuelní domluva je často možná). Podle dohody budete v areálu buď sami (preferuje většina zájemců) nebo v kombinaci s jinou skupinou, pokud to bude v zájmu ubytovaných. To vše ovšem platí  jen pro prázdninové termíny. V termínech mimo prázdniny a o víkendech je to jedno a tím vám vlastně nabízíme možnosti školení vedoucích, srazy, víkendy s dětmi atd. Vhodné je využití areálu také pro soukromé oslavy – např. svatby, kdy platíte poze jednorázovou částku za pronájem a nezáleží na počtu účastníků.

Popis areálu, fotky a další podrobnosti naleznete na našich webových stánkách http://www.ckeso.cz/ v části Rekreační areál areál Březina ostrov (v záložce popis a umístění je také cca 30 fotografií).Podívat se můžete také na video Z pořadu Kluci v akci vysílaného 18.9.2006 v české televizihttp://www.ceskatelevize.cz/vysilani/18.09.2006/206562221900022-17:00-1-kluci-v-akci-taborova.html

V roce 2019 bylo otevřeno zcela nové sociální zařízení.

Chatkový areál se nachází se na řece Sázavě, 6 km proti proudu řeky od Zruče nad Sázavou. V okolí tábora jsou lesy. Obrovskou devizou areálu je umístění (opravdu) na ostrově, což je velmi praktické z hlediska nemožnosti přístupu cizích osob. Přístup je po mostku (přejede po něm i autobus). Z jedné strany obtéká ostrov přirozené koryto řeky Sázavy z druhé kanál náhonu pro bývalý mlýn. Přímo z tábora je po schůdkách přístup k jezu, který je bezpečný a vhodný pro koupání i nejmenších dětí. Celý ostrov o rozloze cca 15.000 m² je v našem vlastnictví a nehrozí tedy žádné problémy s dalšími osobami. Není zde ani žádný pivní stánek, což by mohlo přitahovat konzumenty  nápojů. V našem vlastnictví a pro tábor slouží i lodě (3 x pramice), které jsou oblíbeným doplňkem táborového programu na 2 km klidné vodě nad jezem. Součástí areálu je i fotbalové hřiště, volejbalové hřiště a stolní tenis. 3 minuty od tábora je vlaková zastávka “Posázavského Pacifiku“ což je výhodou pro uskutečňování výletů v okolí (hrad Český Šternberk, klášter v Sázavě, Zruč n/S., Ledeč n/S., pivovar v Kácově, Kutná Hora a další)

Areál se skládá ze 40 patrových 5-lůžkových chatek, vybavené kuchyně (včetně nádobí) s prostornou jídelnou 150 m2, velkou klubovnou a krytou terasou, budovou pro vedení tábora a nemocné, dalšími ubytovacími buňkami. Sociální zařízení nově vybudované v roce 2019.  Areál je opravdu vhodný zejména pro pořádání táborů a tak byl i před mnoha lety kolaudován.

K dopravě lze kromě autobusu využít i vlakovou zastávku Laziště vzdálenou 100 m od tábora. Lze tak docílit při dnešní slevě jízdného na děti skutečně příznivou cenu za dopravu (oproti vlastnímu autobusu).

Areál pronajímáme bez stravování  – preferuje většina nájemců z hlediska ceny a lepší kontroly nad rozsahem stravy

Turnusy jsou zpravidla  po 14 dnech – délku pronájmu lze po dohodě i upravit

Cena pronájmu bez stravování:

Čistý nájem se pohybuje mezi 50.000,- až 65.000,- Kč/týden (ubytování) bez DPH. Výše ceny je odstupňována dle termínu a obsazené kapacity. Posledních 14 dní v srpnu nabízíme s velkou slevou až 50%. V tomto termínu začíná cena podle počtu ubytovaných již na 30.000 Kč za týden.

V ceně není zahrnuto:

  • energie
  • další služby spojené s provozem tábora (odvoz odpadu, septiků, lůžkoviny….ad.) Tyto položky budou stanoveny podle aktuálních tarifů služeb.

Energie a další služby zahrnují tyto položky:

  • elektřina
  • kontejnet – 14 denní turnus zaplní obvykle 1/3 – 1/2 kontejneru 12 m3 (platíte poměrnou část)
  • průběžné vyvážení septiků
  • plyn na vaření
  • vodu neplatíte, je zahrnutá v ceně

Přesné kalkulace jsou součástí smlouvy, jejíž návrh Vám v případě zájmu rádi zašleme.

Stravování si zajišťujete sami ve vybavené kuchyni bez dalších nákladů.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...