Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Návrat do ráje zážitků - Příměstský tábor v Českém ráji

detail-20220716-120222.jpg

Tábor je určený dětem ve věku od 5 do 12 let. Hlavní náplní tábora je poznávání přírody formou her, užívání si zábavy s kamarády a spousta nezapomenutelných zážitků. Během společně stráveného času nás čeká několik výletů, soutěží, táborák,.

Základní informace

Tábor je určený dětem ve věku od 5 do 12 let. Hlavní náplní tábora je poznávání přírody formou her, užívání si zábavy s kamarády a spousta nezapomenutelných zážitků. Během společně stráveného času nás čeká několik výletů, soutěží, táborák, koupaliště a další netradiční aktivity jako splavování Jizery, návštěva minifarmy nebo nízké lanové překážky.

Stravování

Každý den je zajištěn oběd (včetně polévky), pitný režim a svačinky (dopoledne i odpoledne) v podobě ovoce/zeleniny/sušenky/koláče. Děti by sebou měly mít vlastní lahev, kterou si během dne můžou kdykoliv doplnit.

Výjimky ve stravování + 500 Kč

Místo

Adresa konání tábora je: Voděrady, Frýdštejn 463 42

Program 

Program probíhá od 8:00 do 17:00. Ráno rodič dítě přivede (lze už v 7:30) a po práci si ho zase vyzvedne (nejpozději v 18:00). 

  • pondělí – seznamovací hry, procházka po okolí, tvoření, hry v lese 
  • úterý – splavování Jizery na raftech
  • středa – den na farmě se zvířátky
  • čtvrtek – celodenní výlet na hrad Frýdštejn
  • pátek – tvoření, sportovní hry, lanové překážky
  • při nepřízni počasí může dojít k úpravám – podrobně bude upřesněno pár dní před začátkem tábora 

Program zahrnuje přestávky, kdy se děti mohou nasvačit, pauzu na oběd a polední klid. Děti během poledního klidu mohou hrát stolní hry, číst si nebo spát. Mohou si přinést své knihy a hry. 

Co s sebou? 

Děti potřebují mít odpovídající sportovní oblečení a obuv na ven. Je třeba sledovat předpověď počasí a děti vhodně obléct. Počítejte s tím, že se můžou děti ušpinit. Potřebná je také pokrývka hlavy. 

Cena

Cena za celý týden je 2 790 Kč – včetně vstupů na hrad, rafty, minifarmu

Cena za jeden den 520 Kč – bez vstupů na hrad, rafty, minifarmu

Sleva pro sourozence – cena za dítě se snižuje o 5 %.

Cena zahrnuje – 5 dní zábavného programu, stravování, pitný režim, odborný a zdravotnický personál, odměny, materiál na tvoření, upomínkový předmět, fotografie (po skončení budou zaslány na email)

Cena nezahrnuje úrazové pojištění


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...