Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Základna RR Mikulovice

detail-mal-znak.bmp

Základna se nachází v bývalém vojenském prostoru Muna, V lese mezi Mikulovicemi a osadou Salisov u Zlatých Hor, poblíž hranice s Polskem. Příjezd autem možný až k základně. Vlaková zastávka Mikulovice 4 km. Jeskyně na Špičáku 7 km. Adren...

Základna se nachází v bývalém vojenském prostoru Muna, V lese mezi Mikulovicemi a osadou Salisov u Zlatých Hor, poblíž hranice s Polskem. Příjezd autem možný až k základně. Vlaková zastávka Mikulovice 4 km. Jeskyně na Špičáku 7 km. Adrenalin Park Česká Ves 10 km. Rejvíz (pěšky po turistické stezce) 7 km.

TZ se nachází v katastru obce Mikulovice na Jesenicku v areálu Muna (objekt č. 34).

Je to ideální místo pro víkendové akce či vícedenní pobyty.

Budova se pronajímá především dětským a mládežnickým skupinám.

U ostatních skupinám zájemců dle individuální dohody.

Cena je bez energie bude účtováno dle aktuálních sazeb dodavatele

Vybavení:

V budově je kapacita 30 lůžek (+ dá se doplnit matracemi) ve 4 velkých místnostech. Je odzkoušeno i 45 osob. Dále je zde velká kuchyň s jídelnou a je zde zaveden elektrický proud a propan-butan na vaření. Kuchyň je vybavená normálním běžným vybavením (talíře, hrnky, hrnce, příbory, atd). Voda je ze studny bez atestu. Suché WC je za budovou. Koupelna je provizorní (stále se na ní pracuje).

Budova je v provozu od jara do podzimu. V okolí základny jsou lesy, které je  možné využít k dobrodružným hrám.

K základně vede obecní zpevněná komunikace, na které v zimním období obec na požádání odklízí sníh. Vzdálenost od vlaku a autobusu cca 3 km. V obci Mikulovice jsou  obchody a nedaleko je i státní hranice, kde je několik supermarketů.

V budově je přísný zákaz kouření!

V ceně není dřevo na topení.

Každá skupina si zajišťuje úklid budovy.

Každý účastník si zajistí prostěradlo, mycí prostředky, toaletní papíry a utěrky.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...