Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Pirátská plavba na Vysočině

Red & Blue Watercolor Pirate Theme Birthday Announcement Instagram Post (2).png

Loď veličenstva byla přepadena a slavný navigátor Basil se musel přidat k pirátům. Vydejte se s námi po jeho stopách a užijte si pravá letní dobrodružství!

Pojďme společně vyplout na nejdivočejší letní dobrodružství, a to už po osmé! Tábor tentokrát sleduje stopy navigátora Basila. Budeme hledat poklady…ale ne jen tak ledajaké. Všichni víme, že největším pokladem často není, co se nejvíce třpytí…je to úsměv, nová kamarádství a poznávání sebe sama i druhé.

Během našich pirátských výprav se učíme vše, co pirátský dobrodruh potřebuje – komunikovat, umět se přiblížit k druhým a chápat je, což se hodí zejména při navazování kamarádství a samozřejmě, jak se vypořádat se zapeklitou situací. Více o tom, běžně přimícháváme do našich programů si můžete prohlédnout i na našem webu: https://www.volnocasovkysport.cz/blog/4-kompetence-ktere-muzete-rozvijet-v-programech-pro-deti/.

A co zažijete?

  • Projdeme se lesy, loukami a proplujeme ostrovy, hledajíce nové pirátské dovednosti.
  • Vyrobíme si nezbytnosti, které se hodí do pirátské výbavy.
  • Hry na přání každý večer – to je jako pirátské menu, vyber si, co tě baví!
  • Celodenní výlet s koupáním – bezpečně na vlnách, samozřejmě.
  • Hrátky s vodou u rybníka, kde ale krakena nečekejte!
  • Noční hry – naší specialitou je hledání pokladů za soumraku.
  • Posezení u ohně, které krásně oblaží naši pirátskou duši.

Naše tábory jsou malé, jak pokladová skříňka, pro 25-30 pirátských dobrodruhů. Nikoho nedělíme na oddíly, nikdo nemá svého vedoucího – jsme jedna velká posádka. Děti vždy doprovázejí 3-4 vedoucí, takže si každý může vybrat, s kým probere trable i sdílí svoji radost. Máme opravdu prostor pro individuální přístup, takže je naše plavba určená i pro úplné táborové nováčky.

Jak to vypadá v praxi? Mrkněte na naše tajné záznamy z minulých let: https://www.volnocasovkysport.cz/letni-detske-tabory/. Vyplatí se! 🏴‍☠️⚓💎


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...