Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Outdoorplus

Zabýváme se volným časem dětí a mládeže, pořádáme školy a školky v přírodě, školní výlety, sportovní soustředění ale i lyžařské kurzy. Pořádáme akce, které jsou méně kapacitní ale i více kapacitní pro větší skupinu. Naší prioritou je níz...

Zabýváme se volným časem dětí a mládeže, pořádáme školy a školky v přírodě, školní výlety, sportovní soustředění ale i lyžařské kurzy. Pořádáme akce, které jsou méně kapacitní ale i více kapacitní pro větší skupinu. Naší prioritou je nízká cena a vysoká kvalita!

V sekci ubytování naleznete naše objekty, které známe a ručíme za jejich kvalitu jak ubytování tak stravování. Ve všech našich objektech Vám rádi zajistíme vychovatele, zdravotnický dozor s plně vybavenou lékárnou podle vyhlášky pro zotavovací akce či nočního vychovatele. Pro lyžařské pobyty také zajistíme instruktory lyžování nebo snowboardu. Samozřejmostí je zajištění autobusové dopravy na školní akci nebo případně na celodenní výlet.

Pro školy v přírodě zajišťujeme výlety do okolí ale i zážitkové programy jejich nabídku a popis naleznete v sekci zážitkové programy. Máme zde připravené i programy pro pedagogické pracovníky.

Neváhejte navštívit naše webové stránky www.outdoorplus.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...