Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Doprava na tábor i z tábora je vlastní!

Týdenní tábor

109126473_10158572593297579_6922128831395721989_n

Týdenní tábory jsou klasické letní dětské minitábory se zkrácenou – týdenní – délkou. Tyto tábory jsou ideálním doplňkem Vašich nabitých prázdnin, kdy je potřeba zaplnit jen týdenní mezeru mezi soustředěními či jinými dovolenými.

Tento rok jsme si pro vás připravili 8 turnusů, vždy od neděle do pátku.

Program

Program se může samozřejmě tábor od tábora trochu lišit, protože se naši vedoucí snaží vyjít vstříc individuálním potřebám kolektivu dětí, který na táboře mají. Pro všechny naše tábory ale platí, že se snažíme o to, aby děti zažily  nabitý týden plný akce, zábavy, dobrodružství a nejrůznějších činností a her.

  • Základním kamenem našich táborů je  celotáborová hra, prostřednictvím které se děti snažíme vtáhnout do děje na nejrůznějších místech, v jiných časech nebo ve fiktivních světech. Každý z nás chtěl jistě někdy prožít svůj oblíbený příběh – takhle je to možné! Zároveň se v rámci celotáborové hry děti dostanou do věkově smíšené skupinky, se kterou budou soutěžit v jednotlivých etapových hrách, naučí se tak spolupracovat, komunikovat mezi sebou a být součástí týmu.
  • Kromě cetehových skupinek se budou děti pohybovat zejména  ve svém oddíle, zde již podle věku, se svým zkušeným vedoucím. Se svým oddílem budou chodit na jídla nebo na  oddílové činnosti, které jsou plné všemožných her, soutěží a tmelení kolektivu.
  • Kromě denní zábavy mohou děti na táboře zažít i tu večerní (časově samozřejmě stále v rámci mezí dle věku dětí), kam mohou patřit třeba  diskotéky, opékání buřtů u  táboráku karneval nebo  Talentshow  (nebo jiná televizní soutěž)  a obdobné aktivity.
  • Vzhledem k malebnému prostředí, ve kterém se tábor nachází, se vyráží také na  pěší výlety po okolí (například na nedalekou rozhlednu Bramberk).
  • Mezi možné příplatkové aktivity patří také  výlet do aquaparku v Liberci, který je jednou z našich nejpopulárnějších příplatkových služeb a mezi dětmi je každoročně velmi oblíben a zpestřuje jim pobyt na táboře.
  • Nezapomínáme samozřejmě ani na  sportovní aktivity nebo  výtvarné činnosti a další kreativní či aktivní zábavu. Součástí našich táborů jsou tak například  rozvičky a někdy i  táborový tanec.
  • Zároveň neopomínáme ani na  odměny za pilné soutěžení v etapových hrách, fungování v oddíle nebo všemožné soutěže, kterých se děti v průběhu tábora mohou zúčastnit.

Okolí

HORSKÁ CHATA LUČANKA se nachází na krásném romantickém místě uprostřed lesů Chráněné krajinné oblasti Jizerské hory. Umístění v lese a velký pozemek umožňuje bezpečný volný pohyb dětí, přitom dopravní dostupnost je autem výborná, parkování je možné přímo u objektu.

Doprava

Doprava na tábor i z tábora je vlastní!

Příjezd dětí je v neděli odpoledne a vyzvedávání dětí v pátek odpoledne. Více informací obdržíte v propozicích, které rozesíláme cca 30 dní před zahájením tábora.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...