Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Sportovní tábor

PHOTO-2020-08-05-17-37-59

Jak je patrné i z názvu, hlavní dominantou tohoto tábora jsou sporty. Nejedná se o zážitek typu sportovního soustředění, ale o táborovou zábavu protkanou všemožnými druhy sportů. Děti tak přijdou do kontaktu s tradičními i méně tradičním.

Pod jednotlivými body naleznete představení Sportovního tábora slovy těch nejpovolanějších – týmem vedoucích.

  • Jak je patrné i z názvu, hlavní dominantou tohoto tábora jsou  sporty. Nejedná se o zážitek typu sportovního soustředění, ale o táborovou zábavu protkanou všemožnými druhy sportů. Děti tak přijdou do kontaktu s  tradičními i  méně tradičními sporty. Vše je samozřejmě uzpůsobeno věku dětí i jejich možnostem a strachům. Fungujeme na bázi dobrovolnosti a pokud se vaše dítě například bojí výšek, rozhodně ho nebudeme nutit do lanových aktivit apod.
    • Těšit se můžou děti na různé  klasické sporty typu fotbal, basketbal, volejbal, přehazovaná, vybíjená a další.
    • Nebudou ale chybět ani soutěže jako  triatlon nebo třeba  spartan race.
    • Děti budou moci nahlédnout i do  atletiky.
    • Mezi další méně tradiční sporty, které si děti mohou vyzkoušet, pak patří například  lanové aktivity, vodní sporty (v bezpečných a klidných vodách nádrže) jako  paddle board, či  spikeball.
  • Doplňující možností, která spadá mezi příplatkové aktivity, je také  cyklistika. Ta je naprosto dobrovolná. Pokud si cyklistiku zvolíte a dítěti přibalíte vlastní kolo a cyklistickou přílbu, bude zařazeno do jedné ze skupin dle věku a zdatnosti a několikrát za tábor vyrazí na cca půldenní výlet po okolních krásách. Děti vyjíždějí na  cyklovýlety pod vedením  zkušených instruktorů. V případě zájmu s přiobjednáním neváhejte, kapacita přívěsu na kola je maximálně 40 kol, posléze bohužel musíme odvoz odmítat.

Program

Program se může samozřejmě tábor od tábora trochu lišit, protože se naši vedoucí snaží vyjít vstříc individuálním potřebám kolektivu dětí, který na táboře mají. Pro všechny naše tábory ale platí, že se snažíme o to, aby děti zažily  nabitý týden plný sportu, akce, zábavy, dobrodružství a nejrůznějších činností a her.

Děti si samozřejmě ale užijí i  nesportovní aktivity a odnesou si i spoustu klasických táborových zážitků.

  • Děti se budou pohybovat zejména  ve svém oddíle podle věku se svým zkušeným vedoucím. Se svým oddílem budou chodit na jídla nebo na  oddílové činnosti, které jsou plné všemožných her, soutěží a tmelení kolektivu.
  • Kromě denní zábavy mohou děti na táboře zažít i tu večerní (časově samozřejmě stále v rámci mezí dle věku dětí), kam mohou patřit třeba  diskotéky, opékání buřtů u  táboráku karneval nebo  Talentshow  (nebo jiná televizní soutěž)  a obdobné aktivity.
  • Zároveň neopomínáme ani na  odměny za pilné soutěžení, fungování v oddíle nebo všemožné soutěže, kterých se děti v průběhu tábora mohou zúčastnit.

Sportovní tábor a jeho program slovy těch nejpovolanějších – týmu vedoucích:

Sportovní tábor umožní dětem vyzkoušet si  široké spektrum sportovních aktivit pod vedením zkušených vedoucích. Děti prožijí příjemný čas v krásném prostředí vyhledávaného rekreačního střediska na březích vodní nádrže Trnávka.Tábor je vhodný pro  ostřílené i začínající sportovce. Jsme menší tábor do 60 dětí a klademe důraz na  individuální přístup. U nás dostanou všechny děti bez ohledu na jejich věk či fyzické dispozice možnost si vyzkoušet různé sportovní aktivity a naučit se je.Vyzkouší si náš tradiční  Biatlon a  Olympiádu a čeká je skvělý  Extrémní překážkový závod SPARTAN RACE plný adrenalinu, dřiny a skvělé zábavy!Zahrajeme si řadu míčových her, děti naučíme zacházet s míčem, nebát se hry a také jí porozumět. Věnujeme se hlavně  kolektivním sportům, v dětech se snažíme podporovat týmovou spolupráci, a schopnost komunikace.Nemluvme ale jenom o sportu, děti na našem táboře zažijí  také spoustu jiné zábavy. Rozhodně nebudou chybět táboráky s kytarou a opékání špekáčků, vyjížďky na loďkách, táborová diskotéka, ale třeba i stezka odvahy.Odměnou pro nás vedoucí je, když si u nás děti najdou  nové kamarády, a že s námi  jezdí pravidelně již tolik let.Neváhejte a podejte si přihlášku co nejdříve, kapacita dětí na tento žádaný tábor je omezená.

Okolí

Letos opět v rekreačním středisku TRNÁVKA.

RS Trnávka je příjemné a udržované táborové středisko s dlouhou tradicí. Leží v krásné lesnaté oblasti Českomoravské vrchoviny mezi obcemi Červená Řečice a Želiv v okrese Pelhřimov, na břehu vodního díla Trnávka, v nadmořské výšce 422 m nad mořem. V horkých letních dnech areál poskytuje osvěžení v místní přehradě Trnávka. Dále jsou v areálu k dispozici tři hřiště s umělým povrchem pro míčové hry.

Doprava

Doprava na tábor je zajištěna autobusy z Prahy a zpět. Samostatná doprava na tábor a z tábora je možná.

Místo odjezdu/příjezdu: ul. Na Mlejnku, parkoviště u budovy Golden office, Praha 4 – Braník


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...