Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Tábor u moře Ambrozia 2024

MK3_2687.jpg

Účastníci jsou ubytováni v klimatizovaných apartmánech s vlastním sociálním zařízením, nacházející se pouze 15 min od moře. V ceně je vše – doprava, ubytování, strava, pedagogický a zdravotní dozor, atraktivní umělecký program.

Účastníci jsou ubytováni v klimatizovaných apartmánech s vlastním sociálním zařízením, nacházející se pouze 15 min od moře. V ceně je vše – doprava, ubytování, strava, pedagogický a zdravotní dozor, atraktivní umělecký program a NOVĚ také pojištění do zahraničí a pojištění storna zájezdu.

Už několikátým rokem jsme nejlevnější tábor u moře na českém trhu. Jezdíme na osvědčené místo. Stravování probíhá formou plné penze (vaří nám český kuchař). Doprava je společná – autobusem z Prahy, Brna, Hradce Králové a Bratislavy.

Akce je vhodná pro děti a mládež od 8 do 18 let se zájmem o umění. Účastníci jsou pod pedagogickým i zdravotním dozorem 24 hodin denně. Účastníci si už v přihlášce označí, zda je baví více divadlo, film, muzikál, tanec nebo moderování. V těchto oborech se budou vzdělávat pod vedením lektorů formou praktické práce na projektech. Kromě práce na uměleckých projektech je čekají také tradiční letní aktivity (koupání, opalování, míčové hry, závody na člunech, petangue, badminton, výlety atd.).

Večerní programy budou hlavně umělecké – Tvoje tvář má známý hlas, Talentshow, diskotéka. Celý náš tábor zpestřuje etapová hra, která  pobaví malé i ty starší. 

Veškeré podrobné informace včetně termínů naleznete na našich webových stránkách www.ambroziada.cz

Pojeď s námi i ty! 


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...