Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Letní mediální tábor Ambrozia 2024

DSC00672.jpg

Účastníci se budou moci během intenzivního týdenního kurzu seznámit s fungováním médií v praxi (internet, televize, rozhlas, tištěná média, outdoor). Budou natáčet krátká videa, mluvit na kameru, mikrofon, stříhat a upravovat videa.

Účastníci se budou moci během intenzivního týdenního kurzu seznámit s fungováním médií v praxi (internet, televize, rozhlas, tištěná média, outdoor). Budou natáčet krátká videa, mluvit na kameru, mikrofon, stříhat a upravovat videa, dávat je na youtube, fotit průběh turnusu, upravovat fotky, vkládat je na facebook a instagram. Budou se učit základy PR a komunikaci s profesionálními médii v regionu. Výsledky práce mediálního týmu budou každý den vidět a slyšet nejen na internetu. Přihlásit se mohou děti a mladí lidé ve věku od 8 do 18 let. NOVĚ JE V CENĚ kurzu zdravotní pojištění a pojištění storna pobytu.

Mediální ateliér se skládá na každém turnusu z maximálně 15 účastníků a 3 lektorů. Cílem ateliéru je seznámit účastníky s fungováním jednotlivých složek mediálního světa v praxi.

Účastníci mediálního ateliéru budou mít na starosti úkol důležitý pro celou Ambroziádu – totiž zajistit komunikaci daného turnusu navenek. Mediální tým bude jako oči a uši celého turnusu. O každodenních novinkách bude informovat rodiče a kamarády všech účastníků, oslovovat nové účastníky a spolupracovat s profesionálními médii v regionu.

Mediální tým bude s využitím moderní techniky fotit průběh turnusu, natáčet z něj krátká videa, psát tiskové zprávy, umísťovat materiál na youtube, facebook, instagram, internetovou kroniku atd.

Účastníci budou používat profesionální techniku: kamery, nahrávací zařízení, fotoaparáty a počítače s programy na úpravu fotografií a videí.

Výsledky práce mediálního týmu bude moci sledovat široká veřejnost každý den, po celou dobu turnusu, nejen na facebooku, instragramu, webu Ambrozie, internetové kronice, ale také v regionálních rádiích, televizích, internetových zpravodajských portálech a v tištěných denících. Krátkou prezentaci si připraví mediální tým i ve formě outdooru v poslední den akce, kdy proběhne festival pro rodiče.

Během letních prázdnin nabízíme kurzy téměř po celé České republice (Praha, Brno, Hradec Králové, Karlovy Vary, Plzeň, Jihlava, Olomouc, Liberec, Vsetín, Ostrava, České Budějovice, Ústí nad Labem).

Veškeré podrobné informace včetně termínů a místa konání naleznete na našich webových stránkách www.ambroziada.cz

Tak neváhejte a pojeďte s námi!

  • Typ ubytování: V prostorách škol, vlastní spacák a karimatka či nafukovací matrace

Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...