Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Podzimní tipy na školní výlety

Možností, kam vyrazit s dětmi za poznáním a nebo pohybem je v poslední době víc, než je možné stihnout. Vybíráme pár tipů.

  • Publikováno: 07. 12. 2016

Ekopark Liberec

Téměř v centru Liberce, vyrostla přírodní oáza klidu a zeleně o rozloze téměř 10 000 m2. EKOPark Liberec nabízí mnoho originálních interaktivních přírodních prvků, které umožňují široké spektrum aktivit nejen pro dětské kolektivy. Celý projekt  je zaměřený na ekologii, ekonomiku, vzdělávání, kulturu, životní prostředí, zdraví člověka, sport a volnočasové aktivity pro všechny věkové kategorie. Pořádají se zde příměstské tábory i ekologicky laděné programy pro školy a dětské skupiny.

www.ekoparkliberec.cz

 

GRÉVIN – Nejzábavnější muzeum voskových figurín v Praze

V Grévinu je škola hrou! Speciální programy a ceny pro školy!

Muzeum voskových figurín, u kterých jen čekáte, kdy promluví. Najdete zde významné osobnosti české i světové historie i ze současnosti. Kdo by nevyužil udělat si selfie s Vinnetouem nebo některým ze známých herců či sportovců. Pro školy jsou připravené speciální programy.

Více informací na www.grevin-praha.com sekce pro školy

tel.: 226 776 776 nebo info.praha@grevin.com

Adresa: Celetná 15, Praha 1

 

Alternátor Třebíč

Unikátní projekční koule přebírající data z NASA. V Evropě je pouze osm takových zařízení.
Jak můžeme vyrábět energii? Historie třebíčské Baťovy továrny. Zábavné vědecké pokusy.

Všechny expozice v Alternátoru byly připraveny s primárním cílením na školní výukové exkurze.

Na obsahu a pojetí jsme při přípravách i samotné realizaci spolupracovali s týmem pedagogů a odborníků ve vzdělávání. Díky tomu Vám můžeme nabídnout smysluplně strávený čas s Vaší třídou, kdy žáci a studenti zažijí spoustu zábavy a zážitků a „jen tak mimochodem“ vstřebají mnoho užitečného a uceleného, co pro ně máte připravené ve svých výukových materiálech.

Třebíč, Tomáše Bati 1083

tel.: 733 673 006

e-mail: info@alternator.cz

www.alternator.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...