Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Konference Travelevolution: rozviňte své myšlení o cestovním ruchu a přilákejte turisty

V brněnském univerzitním kině Scala proběhne ve středu 23. listopadu 2016 ojedinělá konference rozvoje cestovního ruchu Travelevolution. Program konference je určen pro všechny, kdo chtějí…

  • Publikováno: 16. 11. 2016

Jak se odlišit od ostatních? Jaké nástroje použít pro přilákání nových návštěvníků? A  kde tyto návštěvníky oslovit? Na všechny tyto a mnohé další otázky zodpoví účastníkům čtyřhodinové konference čtyři osobnosti, které vynikají v oborech propagace a prodeje. Ve svých příspěvcích představí, jak spojit zdánlivě nespojitelné a pozdvihnout tak zájem turistů o rozmanité destinace.

Evoluce myšlení za čtyři hodiny

„Již několik let se pohybuji v oboru cestovního ruchu a pomáhám lidem zodpovědným za  turistická místa rozvíjet jejich nápady jak přilákat různé skupiny cestovatelů, ať  už  jsou to jednotlivci, mladé či seniorní páry nebo rodiny s dětmi. V mnoha případech se setkávám se stejnými problémy, kdy i místo, které by za rok mohly navštívit desítky tisíc lidí, zeje téměř prázdnotou, a když už se tam nějaký turista objeví, málo kdy jsou mu poskytnuty služby, za které by chtěl platit. Pak existují místa, kde mají vše skvěle připraveno, ale nevěnují se dostatečně propagaci. Na konferencích Barcamp a Tedx jsme poznali profesionály  s knowhow, kteří umí pomoct,“ vysvětluje organizátor Pavel Pichler svůj záměr uspořádat konferenci rozvoje cestovního ruchu Travelevolution. „Oslovili jsme čtyři odborníky na odlišná odvětví s úkolem propojit jejich obor s cestovním ruchem,“ uvedl Pichler. Přednášející Petr Žák, Jan Laibl, Roman Hřebecký a Adam Zbiejczuk se tak vydali na misi, aby se ze své pozice kreativce, obchodníka, marketéra a konzultanta pro sociální sítě podívali na  oblast cestovního ruchu a navrhli způsoby, jak vylepšit atraktivitu různých míst pro potenciální návštěvníky a hlavně, jak k těmto návštěvníkům dostat informaci, že zrovna toto místo stojí za to navštívit a přesvědčit je přijet. Vznikl tak program, který je šitý na míru potřebám současného cestovního ruchu a který zároveň čerpá aktuální poznatky z ostatních odvětví.

Přihlašování na konferenci probíhá na http://www.travelevolution.cz/. Kapacita konference je 450 lidí. Konferenci organizuje cestovatelská platforma Travelbakers.cz, která v Brně pořádá semináře  a konzultace zdarma pro subjekty podnikající v cestovním ruchu.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...