Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Byly uděleny výroční Ceny Rodiny

Již potřetí uživatelé internetu rozhodli o udělení výročních Cen Rodiny za rok 2014, které vyhlašuje známý internetový portál pro rodiče Rodina.

  • Publikováno: 12. 05. 2015

Hlavním smyslem projektu Ceny Rodiny je upozornit na nepřehlédnutelné aktivity, tvorbu, produkty, projekty a činnost, které podporují rodiče, děti a rodiny vůbec.

Ceny se letos udělovaly celkem v 10 kategoriích a vzešly z výsledků hlasování internetových uživatelů po dobu dvou měsíců na portálu Rodina.cz.

Kulturní cenu například získal  projekt Celé Česko čte dětem před filmem Jana Svěráka Tři bratři a stanicí Déčko,  za Dobré místo čtenáři určili ZOO Zlín Lešná, těsně před Stezkou korunami stromů Lipno a parkem Mirákulum.

V kategorii Hrací cena zvítězilo Lego před populární hrou Doubble. Cenu miminek získalo Lego-Duplo, Cenu bříšek (kategorie zaměřena na oblast těhotenství) pak Kosmetika Weleda, Školní cenu si letos odnesl projekt  Ovoce do škol a  Cenu seniorů si zasloužily akce na Ochranu seniorů před předváděcími akcemi.

Osobností Rodiny se stala Tereza Maxová.

Uživatelé ocenili i projekt Dobrý Anděl jako Společnost rodiny.

V letošním roce byla udělena i anticena nazvaná Bubák Rodiny. Jako nejvíce problematická v rodinném životě se ukázala nezaměstnanost rodičů, následovaná kontroverzním výrokem prezidenta Miloše Zemana o integraci handicapovaných dětí.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...