Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Skupinová sleva Českých drah

V nedávné době proběhla médii zpráva, že začnou platit nová pravidla pro cestování skupin, které chtějí uplatnit skupinovou slevu. Jak to bude? Víme podrobnosti.

  • Publikováno: 29. 01. 2015

Týká se to především dětských oddílů, které každou chvílí jezdí vlakem na výpravy a výlety. Na veletrhu Regiontour jsme na stánku Českých drah zjišťovali, jak to tedy nakonec bude.

V listopadu například odvysílala Česká televize toto video: http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/293434-chcete-skupinovou-slevu-od-noveho-roku-to-musite-hlasit-dopredu/

Podle našich informací od pracovnice ČD na veletrhu Regiontour to vypadá, že od začátku března si budou muset skupiny od 6 osob rezervovat místa ve vlaku dopředu. Půjde jen o rezervaci předběžného počtu cestujících, jízdenku si potom skupina koupí dle skutečného počtu. České dráhy pro chystají speciální metodu rezervace i formuláře pro pokladní.

Jsme zvědaví, jak to nakonec bude v praxi fungovat. Pište nám svoje názory a zkušenosti. Jako problematické nám například přijde využívání vlaku během výletu, kdy předem nevíte, který spoj přesně stihnete apod.

Tým portálu Borovice.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...