Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Hrady a zámky na Hradě

Tip z nabídky digitálního servisu vydavatelství Supraphon: unikátní výstava Hrady a zámky objevované a opěvované provázená speciální kolekcí tematických nahrávek.

  • Publikováno: 26. 01. 2015

V Jízdárně Pražského hradu je až do 15. března k vidění velkolepá výstava Hrady a zámky objevované a opěvované. Expozice je řešena jako putování tisíciletou historií českých zemí, deseti etapami reprezentovanými šesti sty nejvýznamnějšími a nejkrásnějšími předměty spojenými s hrady a zámky na našem území. Docenění pokladů, které jejich zdi uchovávají, napomůže i hudba a příběhy, které na svá tematická alba opěvující slávu a hodnoty minulosti nahrál Čechomor ve spolupráci s Barborou Hrzánovou, Ewou Farnou, Radkem Pastrňákem a Miroslavem Vladykou. Speciální kolekce Hrady a zámky: objevované / opěvované je kdykoliv dostupná v oblíbeném e-shopu Supraphonline.

Součástí kolekce je například digitální verze alba Pověsti moravských hradů a zámků, která potěší milovníky lidových písní v podání kapely Čechomor a zároveň ty, kteří mají rádi tajemno, staré pověsti, strašidla a záhady. Příběhy nazvané Modrovous, Komteska Muzika, Jasmína, Kamenná tvář, Katova předtucha a Poklad bezhlavého rytíře vypráví Miroslav Vladyka.

Nahrávka Miroslav Vladyka, Čechomor – Moyzesová: Pověsti moravských hradů a zámků je ke stažení na http://www.supraphonline.cz/album/682-moyzesova-povesti-moravskych-hradu-a-zamku

Celková stopáž 57:42, cena stažení: 149 Kč


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...