Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Borovice se tradičně zúčastní veletrhu Regiontour

Kdo by se chtěl dozvědět, kam může ve volném čase vyrazit a co se chystá v cestovním ruchu napříč všemi regiony ČR, má jedinečnou možnost se vše dozvědět na jednom místě na Výstavišti v Brně.

  • Publikováno: 13. 01. 2015

Veletrh Regiontour je akcí s mezinárodní účastí a prezentuje turistické možnosti v regionech. Je nosným projektem na podporu domácího cestovního ruchu a incomingu v České republice. Účastní se jej klíčové subjekty z cestovního ruchu celé republiky a jednotlivých regionů. Pro návštěvníky bude otevřen od 15. do 18. ledna.

Stánek společnosti Borovice najdete pod číslem P032 a dozvíte se v něm, že všechny portály, které se ukrývají pod názvem Rain.cz, zviditelní Vaše nabídky u té správné cílové skupiny, zprostředkují služby v oblasti produkce, marketingu, PR, networkingu a propojí Vás se zajímavými lidmi.

Mezi naše partnery patří Coody outdoor, České tábory, Chata Jizera, Darovanský dům, U mlýna, ZRGames, Ekopobyt, Rekreační středisko Míreč, Alpenhof hotel, TEPVOS bazén Ústí nad Orlicí nebo Penzion Vysočina.

Těšíme se na Vás!


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...