Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Na nominace do Zlatého Ámose je nejvyšší čas

Máte ve své škole učitelku nebo učitele, o kterém si myslíte, že by se mohl stát novým Zlatým Ámosem? Pokud ano, musíte si pospíšit. Uzávěrka ankety o nejoblíbenějšího učitele je totiž už 31.…

  • Publikováno: 08. 12. 2014

Ve hře je také zájezd pro celou třídu Zlatého Ámose do Legolandu, učebna fyziky pro ČEZ Ámose, exkurze pro celou třídu do moderního výzkumně vzdělávacího centra – Unipetrol Centre of Research and Education (UniCRE) pro Ámose chemikáře, pozvánka do dětského ráje na zámku Berchtold pro Dětského Ámose a jeho třídu a řada dalších odměn.

Finále 22. ročníku Zlatého Ámose proběhne 27. března 2015 v Praze. Vítězové tak dostanou zároveň pěkný dárek ke Dni učitelů, který je o den později.

Přihláška do ankety musí obsahovat stručnou charakteristiku kandidáta, popis jedné společně prožité příhody a podpisy 100 osob, které s nominací souhlasí. Nejjednodušší způsob, jak přihlášku doručit organizátorům, je vyplnit připravený formulář na www.zlatyamos.cz. Tam také jsou všechny potřebné informace i aktuální přehled všech nominovaných.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...