Přidat inzerci

Facebook

Navigace


S Ovocňákem do školy i na výlet

Stoprocentní přírodní šťáva – čistý produkt z ovoce a zeleniny, bez přidané vody, sladidel, konzervantů nebo jiných chemických látek vhodná pro dítě každého věku. Myšlenka produkovat čisté…

  • Publikováno: 26. 09. 2014

Myšlenka nakoce vyústila ve snahu zvýšit podporu českých výrobků a povědomí o nich tak, aby český zákazník dostal český produkt, z českých surovin v co nejvyšší kvalitě. Ovocňák je tedy 100% přírodní šťáva, bez přidané vody, sladidel, konzervantů nebo jiných chemických látek. Jedná se pouze o čistý produkt z ovoce nebo zeleniny.

Díky šetrnému zpracování a moderní technologii balení vydrží v nezměněném stavu 12 měsíců a po otevření jej můžete konzumovat 4 týdny ve stále čerstvém stavu. Litr šťávy je vyroben z cca 1,6 kg čerstvého ovoce a zeleniny plné vitamínů a minerálů. Výroba probíhá ve společnosti TOKO AGRI a.s. v provozovně v Rudicích u Uherského Hradiště.

Ovocňák se může pochlubit oceněním Regionální potravina Zlínského kraje pro rok 2012, národní značky kvality KLASA, Perla Zlínska a jablko-rakytník. Získal i Českou chuťovku pro rok 2013. Vybrat si můžete ze 17 různých variant moštů v 3L, 5L a 10L balení.

Přírodní šťávy Ovocňák jsou produktem, který zcela odpovídá modernímu pojetí zdravých potravin a přináší revoluci v distribuci nápojů.

V létě přibylo do rodiny Ovocňáků 100% pyré Ovocňák, které je samozřejmě také bez konzervantů, barviv a přidaného cukru. Pyré je zatím dostupné v 7 variantách a v balení 3L, 5L a 10L. Na září připravujeme také pyré v malém 200 ml balení.

Balení BiB je vhodné pro školní jídelny, 200 ml pitíčka jsou zdravou svačinkou pro děti, a své uplatnění naleznou také v bufetech či školních automatech.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...