Přidat inzerci

Facebook

Navigace


ČRDM umožňuje svým členům získat slevu u Českých drah

Česká rada dětí a mládeže zahájila prostřednictvím svého projektu Evropských karet mládeže EYCA blízkou spolupráci s Českými drahami. Prvním ze tří plánovaných kroků je vytvoření společného…

  • Publikováno: 25. 08. 2014

Výhody nakupování prostřednictvím tohoto společného profilu na a e-shopu ČD jsou následující:

  • sleva na veškerém jízdném (i již zlevněném) až 10 % – začínáme na 4 % a sleva se bude zvyšovat, čím více budeme přes tento profil společně nakupovat;
  • místenky zcela zdarma;
  • automatické doporučení nejvýhodnější ceny (systém umí využívat veškerých slevových možností ČD a vybere vždy tu nejlevnější).

Tento profil je navíc určený k tomu, aby ho používalo více různých lidí (vedoucích), takže není problém, abychom tam nakupovali všichni (a brzy se tak dostali na 10 % slevu pro všechny).

Stačí se přihlásit na adrese https://www.cd.cz/eshop/ (vpravo nahoře) s těmito přihlašovacími údaji:

Uživatelské jméno: karty@crdm.cz

Heslo: (heslo bylo uvedeno v e-mailu „Týden v ČRDM, 27. 6. 2014“, nebo vám ho můžeme na požádání zaslat z adresy karty@crdm.cz, stačí uvést z jaké organizace/organizační jednotky jste)

Tyto údaje klidně šiřte mezi své organizační jednotky a členy (naopak je to velmi vítané), případně je umístěte na intranet, nedávejte je ale nikdy volně přístupné na internet (můžete tam ale umístit všechny ostatní informace a uvést kontakt, kde se dozvědí přihlašovací jméno a heslo).

Při nákupu jízdenek stačí jen uvést jméno pověřené osoby (tedy osoby, která bude přítomna kontrole lístků ve vlaku) a číslo jejího libovolného dokladu (lze použít i IN-kartu). Nikdy však neměňte údaje účtu ČRDM jako takového.

Nabídka samozřejmě platí i pro členské organizace Krajských rad dětí a mládeže.

Dalšími kroky by pak měla být sleva pro všechny držitele karet vydávaných ČRDM (tedy jak karet EYCA, tak i všech členských karet – i těch pro starší 30 let!) na pořízení IN-karty ČD, a dále možnost pořídit členské ČRDM IN-karty (s potenciální slevou až 75 %). Jakmile budou tyto další kroky dohodnuty, budeme vás o konkrétních podmínkách a možnostech informovat. Rozhodně ale platí, že čím více budeme všichni využívat nákupu jízdenek přes společný účet, tím budou další kroky uskutečněny dříve a tím budou podmínky ze strany ČD zajímavější!

Aktuálně jsme již nakoupili jízdenky za více než 10 000 Kč, ale pro získání dalšího navýšení slevy potřebujeme ještě čtyřikrát tolik, takže neváhejte a společného účtu využívejte!

Máme obrovský společný potenciál, tak ho pojďme využít a tuto informaci co nejvíce rozšířit!

Pro více informací pište na karty@crdm.cz.

 

Přejato z portálu adam.cz.

 

Borovice.cz se zajímala o podrobnosti uplatnění slevy. Při nákupu jízdenek se vždy musí napsat jméno odpovědné osoby a číslo jeho průkazu (případně jde vložit IN-karta), ten člověk by měl být přítomen kontrole jízdenek (ale pokud by se mu něco stalo, tak to určitě vyřeší i plná moc nebo jiný papír, který to dokládá). Doklad samotný je pak obecná jízdenka a lze v účetnictví bez problémů využít (v podstatě je totožná s tím, když se nakupují jízdenky přes profil vytvořený v e-shopu Českých drah).
Na základě žádosti o přístupové údaje do profilu ČRDM pro využití služeb je potřeba na uvedený mail zaslat své identifikační údaje, kterými ČRDM ověří příslušnost k členské organizaci.

 


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...