Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Pionýr Open aneb zažijte s pionýry dobrodružství na míru

Pionýr pro vás připravil na září celou řadu akcí v projektu Pionýr Open, který má za úkol přiblížit spolek Pionýr veřejnosti.

  • Publikováno: 19. 08. 2014

Jsou sice ještě prázdniny, ale školní rok se neúprosně blíží a nastává nejvyšší čas popřemýšlet o tom, jak smysluplně vyplnit mimoškolní čas dětí. Po letních táborech, které jsou v Pionýru tématem číslo jedna, přichází na řadu opět činnost v pionýrských oddílech. „Naše činnost je pestrá a různorodá, takže u nás si na své může přijít skutečně každý, ať už ho zajímá příroda, technika, kultura, sport nebo turistika… Ani věk není překážkou, pracujeme jak s předškoláky a dětmi školního věku, tak s mládeží 15+,“ řekl nám předseda Pionýra Martin Bělohlávek. Nyní navíc máte jedinečnou příležitost vyzkoušet si činnost v oddílu „nanečisto“.

Pionýr totiž přichází s akcí pro veřejnost Pionýr Open. Ve dnech 5. – 14. září jsou pro vás připraveny stovky akcí po celé republice. Určitě bude z čeho vybírat. V nabídce najdete nejenom pozvánky do otevřených kluboven, kde si můžete spolu s vašimi dětmi vyzkoušet deskové hry, rukodělné aktivity atp., ale nabízíme i možnost zažít sportovní odpoledne, soutěže, vydat se do pohádkového lesa a mnoho dalšího. Úplný přehled akcí, včetně míst a časů konání, najdete na www.pionyr.cz.

 


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...