Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Dobrý tábor je zážitek na celý život

Konec školního roku se blíží a děti čím dál tím netrpělivěji vyhlížejí letní prázdniny - je to čas zábavy, her a osvobození od školních povinností, který si mohou užít mnoha způsoby. Mezi ty…

  • Publikováno: 01. 06. 2014

Výběr tábora by rodiče neměli podceňovat. Doba internetu s sebou ovšem přináší mnoho výhod, a tak se dnes rodiče při hledání dobrého tábora už nemusejí spoléhat na pouhá doporučení svých známých, známých svých známých a jejich známých, jak tomu bylo ještě před několika lety.

Je mnoho kritérií, podle nichž lze pro svého potomka vybírat tábor. Jako první budou určitě rodiče zvažovat jeho délku, pravděpodobně podle věku dítěte. Zajímat by je měla i kvalifikace vedoucích, táborové zázemí, ohlasy ostatních a cena Nic z toho ale není to, co bude zajímat dítě, až se bude na tábor svých rodičů vyptávat.

Pojedou tam stejně staré děti? Najde si tam kamarády? A jaký ten tábor bude?

Tábor může být jakýkoliv – stačí si vybrat. Může to být klasický tábor ve stanech s podsadou, který dítěti ukáže krásy života mimo civilizaci, ale mohou to být i speciálně zaměřené tábory, aby se dítě realizovalo přímo v tom, co ho baví.

Možnosti jsou obrovské, a proto IC Borovice doporučuje několik internetových stránek, které budou rodičům při výběru nápomocné, neboť zahrnují pouze kvalitní tábory a svou přehledností a možností třídění podle různých kritérií usnadní cestu k nezapomenutelnému zážitku pro dítě. Mohou to být www.tabory.cz, www.agentura7.cz, www.istan.cz nebo www.tabor-sopka.cz

Miluje vaše dítě knížky a filmy s tématikou fantasy světů, znepřátelených královských rodů a velkých bitev? Pak se jistě zamiluje do tábora Stronghold Čtyři erby. Kdo by nechtěl prožít desetidenní válku, během níž snadno zapomene, že jsou zbraně pouze dřevěné a obalené molitanem?

Koncepčnější tábory nabízí tábory Varvažov, kde si můžete vybrat z několika tematicky zaměřených táborů v jednom areálu. Dítě má tak lepší možnost setkat se s podobně starými dětmi stejných zájmů a přivézt si domů kamarádství, která nevyprchají s posledními letními paprsky.

Ještě zajímavější možnost přináší tábory OKO, klasické letní tábory s volbou aktivit. Dítě si může samo sestavit svůj program na každý den. V nabídce jsou i speciální tábory: koňské, paintballové, florbalové, výtvarné, cyklistické, tenisové, fotografické

Největší výběr letních táborů, třiditelný podle nejrůznějších kritérií, najdete u CK Topinka. Žádat můžete opravdu cokoliv – akce pro menší děti i pro teenagery, v Čechách i u moře, v hotelech i ve stanech, stačí si vybrat.

Léto se blíží. Dopřejte dítěti zážitek na celý život!

 

(ilustrační fotky byly převzaty ze stránek www.taborystronghold.cz, www.tabory.cz a www.agentura7.cz)


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...