Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Ježíškova nebeská pošta rozzáří oči dětí v OC Šestka

Aby si rodiče mohli v klidu obstarat nákupy a děti nepřišly zkrátka, připravilo pro ně Obchodní centrum Šestka již tradičně bohatý vánoční program.

  • Publikováno: 04. 12. 2013

Rodiče a především jejich děti se tak mohou těšit na akce v průběhu celého prosince: 1. prosince odstartovala Ježíškova nebeská pošta, nedělní kreativní dílny jsou laděny jak jinak než ve vánočním duchu a 7. prosince se na Šestce ukáže i Mikuláš se svou družinou.

Ježíškova nebeská pošta se nachází v 1. patře vedle Dětského koutku. Děti mohou Ježíškovi nakreslit, co by rády našly pod vánočním stromečkem. Zároveň v Dětském koutku probíhá zajímavá akce: dětem, které nasbírají během prosince do věrnostní kartičky nejvíce razítek, splní Ježíšek jedno z jejich namalovaných přání.

7. prosince pak Šestku navštíví Mikuláš se svou družinou čítající anděly i čerty. Během zábavného dopoledne vystoupí kouzelník, připravena bude balónková show či taneční soutěže. Chybět nebude ani airbrush a profesionální focení pro děti i jejich rodiče.

Obchodní centrum Šestka nedaleko letiště Václava Havla v Praze na křižovatce Evropské ulice a Pražského dálničního okruhu bylo otevřeno v listopadu 2006. Na ploše více než 27 500 m2 nabízí svým návštěvníkům stovku obchodů včetně restaurací, kaváren a rychlého občerstvení. Vedle hypermarketu Albert se zde nachází prodejny populárních značek jako H&M, Intersport, Datart, GANT, dm drogerie, s. Oliver, Timeout, CCC, Humanic, New Yorker, Pompo, Klenoty Aurum, MCS, Adidas, Camel Active, Sephora, FAnn, Rock point, Klier nebo Komerční banka. Neobvyklé architektonické pojetí obchodního centra se zelenými zatravněnými stěnami a originálním střešním parkovištěm umožnilo zakomponování do okolní krajiny a podtrhlo ekologický ráz projektu. Interiéry obchodního centra jsou vybaveny celou řadou designových prvků. Obchodní centrum Šestka z dílny studia dum architekti získalo třetí místo v architektonické soutěži Grand Prix architektů v kategorii novostavba roku 2007.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...