Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Novinky ze světa hraček a her obsadily Letňany

Veletrhy FOR TOYS, FOR BABIES, FOR GAMES o víkendu přilákaly velké množství návštěvníků do pražského veletržního areálu Letňany.

  • Publikováno: 23. 10. 2013

Návštěvníci si mohli vybrat z tisíců hraček, modelů, počítačových her a vybavení pro děti od 220 vystavovatelů. Ti měli již tradičně připraveno nespočet prezentací výrobků, jejichž posláním je dělat radost dětem i dospělým. Vše bylo doplněno o zábavný doprovodný program věnovaný dětem, jenž za svou originalitu a pestrost sklidil nevídaný úspěch.  Již po druhé si na své přišli také milovníci videoher a interaktivní zábavy, pro které byl rovněž připraven doprovodný program, kromě jiného i CraftCon.  V sobotu 12. října 2013 vypukla na výstavišti v pražských Letňanech jedinečná akce pro milovníky Minecraftu a celé scény okolo ní, největší hvězdy nevyjímaje. Nechyběly autogramiády nejoblíbenějších Minecraft hvězd.
Během celé akce panovala výborná nálada a celková atmosféra byla v klidném a uvolněném duchu.

Návštěvníci si mohli vybrat z tisíců hraček, modelů, počítačových her a vybavení pro děti od 220 vystavovatelů. Ti měli již tradičně připraveno nespočet prezentací výrobků, jejichž posláním je dělat radost dětem i dospělým.

Vše bylo doplněno o zábavný doprovodný program věnovaný dětem, jenž za svou originalitu a pestrost sklidil nevídaný úspěch.

Již podruhé si na své přišli také milovníci videoher a interaktivní zábavy, pro které byl rovněž připraven doprovodný program, kromě jiného i CraftCon.

V sobotu 12. října 2013 vypukla na výstavišti v pražských Letňanech jedinečná akce pro milovníky Minecraftu a celé scény okolo ní, největší hvězdy nevyjímaje. Nechyběly autogramiády nejoblíbenějších Minecraft hvězd. Během celé akce panovala výborná nálada a celková atmosféra byla v klidném a uvolněném duchu.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...