Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Zpříjemněte si babí léto Zámeckým koštem vín a burčáků ve Valticích

Podzimní Zámecký košt vín a burčáků, který se koná v sobotu 21. 9. v areálu zámku Valtice, je ideální příležitostí ochutnat kvalitní, 100% čerstvý moravský burčák hned z několika odrůd.

  • Publikováno: 18. 09. 2013

Degustovat se budou také prvotřídní vína Château Valtice, a to zejména ročníky 2011 a 2012. Vydejte se do Valtic v kouzelném období vinařského roku, v čase sběru hroznů, kdy se rodí burčáky a z nich mladá vína.

V rámci Zámeckého koštu vín a burčáků jsou připraveny dva ochutnávkové programy: První, nazvaný Na skleničku, je přístupný zdarma a začíná v 18 hodin. Návštěvníci si zakoupí žetony, které následně smění za vybrané vzorky vín nebo občerstvení. Záloha na skleničku je 30 Kč, řízená degustace v Zámeckém sklepě stojí 100 Kč.

Program Se vším všudy začíná v 15:30 a je určen náročnějším milovníkům vína. Vstupné 500 Kč zahrnuje prohlídku provozu při zpracování hroznů a chutnání moštu, burčáků a mladých vín v areálu Vinných sklepů Valtice, řízenou degustaci se sommelierem v Zámeckém sklepě od 19 hod, degustaci dalších vzorků vín, bohatý a chutný raut, šek v hodnotě 100 Kč na nákup vína z produkce Château Valtice.

Na program Se vším všudy je z organizačních důvodů nutná předchozí rezervace. Zájemci se mohou hlásit do 13. 9., a to telefonicky na 519 353 530, e-mail: spvv@vsvaltice.cz nebo martina.hornikova@vsvaltice.cz. Zájemci o program Na skleničku se nemusejí objednávat předem.

Zámecký košt vín pořádají, stejně jako další oblíbené akce z vinařského kalendáře, Vinné sklepy Valtice, a. s., jeden z nejvýznamnějších tradičních výrobců vín s deklarovaným původem. Degustovaná vína je samozřejmě možné na místě zakoupit nebo si kdykoliv, odkudkoliv objednat přes e-shop na stránkách www.vsvaltice.cz a prodloužit si tak zážitek s těmi nejlepšími víny z moravských vinic.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...