Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Den otevřených dveří v BEZBATOUR

Den otevřených dveří pořádá dne 25. 6. 2013 od 11 do 18 hodin cestovní agentura Bezbatour. Tento v České republice unikátní projekt Pestré společnosti, o.p.s. zaměstnává lidi s těžkým tělesným…

  • Publikováno: 20. 06. 2013

Veřejnosti ukážeme tréninkové pracoviště a sociální podnikání v praxi. Pracovníci CA Bezbatour představí produkty pro lidi s postižením, rodiny s dětmi, seniory, ale například i cestovatele se psy.

Během akce budou mít návštěvníci možnost si vyzkoušet slalom na mechanickém terénním a elektrickém vozíku. K dispozici bude plážový vozík, který pomáhá lidem s pohybovým postižením při přesunech do bazénu a po písečných plážích. Ve spolupráci s firmou Accessible Transport CZ představíme speciálně upravený vůz pro přepravu lidí na vozíku a jedinečnou nabídku bezbariérových jednodenních výletů po ČR i do sousedních zemí.

V doprovodném programu bude připravena živá lanovka, která bude na vozíku převážet od 15 do 17 hodin návštěvníky od Centra Černý most a od metra. Zajímavým zpestřením programu bude možnost sypání mandal. Návštěvníci si budou moci vyzkoušet bezbariérový kvíz o ceny. V 16 hodin proběhne ukázka práce asistenčních psů Pestré společnosti, o.p.s.

Naši prodejci mohou na místě vyřídit objednávky podle individuálních potřeb návštěvníků. Senioři jistě ocení nabídku cenově zvýhodněných zájezdů k moři. Máme například připraven zaručeně bezbariérový zájezd na Menorku. Pro letní měsíce nabídneme zaručeně bezbariérové a cenově zajímavé ubytování v ČR.

Pracovní trenér zájemcům představí unikátní projekt tréninkového pracoviště s možnostmi pracovního uplatnění pro lidi s tělesným postižením na různých pozicích. Představíme oblast sociálního podnikání v praxi. „Tělesné postižení našich pracovníků se u nás de facto stává jejich předností. Využijeme naplno jejich potenciál a schopnosti při tvorbě bezbariérových nabídek. Pracovní pozice jsou určeny pro lidi, kteří mají alespoň středoškolské vzdělání a jen kvůli postižení jsou těžko uplatnitelní na volném trhu práce. Během dvou let zaměstnáme na manažerských, IT, administrativních a prodejních postech minimálně 23 lidí. Projekt byl podpořen Evropským sociálním fondem a rozpočtem hlavního města Prahy v rámci výzvy Operačního programu Praha – Adaptabilita“ dodává Michal Prager, ředitel projektu Bezbatour.



Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...